» »

N6600 + Logitech BT desktop MX = problem

N6600 + Logitech BT desktop MX = problem

urosh ::

Lasim si naveden telefon, kakor tudi naveden namizni komplet (ki seveda podpira BT). Sedaj pa nastane problem, ko hočem konektat PC in tel. Konekta se, nakar javi napako in prekine povezavo - ok to mi je znan iz BT dongla, ki sem ga imel prej, samo se mi je takrat po tem ko je javil napako in sem stisnil OK, povezal. Tu pa ne! Zakaj? mam tazadnji software. BT na telefonu dela, saj se z drugim tel lahko povežem bp. Če imam srečo mi včasih celo uspe poslati kako datoteko v katerokoli stran, niti slučajno pa ne pridem tako daleč, da bi lahko karkoli delal s pomočjo PC suita... Kaj lahko naredim?

Tnx za pomoč...

Macketina ::

Vec moznosti je:
Izklopi antivirus, firewall, vse procese ki bi ti znali v racunalniku prekiniti tako obcutljovo povezavo kot je BT :D predpostavljam pa da BT dela, ker ce se ne motim drugace ne bi mogel kaj veliko uporabljati misi+tipkovnice, right?
Po opisu sodec je kej takega, meni se dogaja podobno, razen tega da kolnem Data Suit pri vecih telefonih, ne samo pri 6600 :( najlazje bos izlocil hardware in morebiti uspesno lociral napako, za katero mislim da je v Data Suit, ce probas program Oxygen za Symbian operacijske sisteme.Ce dela BT s Oxygenom, potem je problem v Data Suit, ce ne, se javi pa bomo resevali naprej.
Drugace je mozno se en kup stvari da je slo narobe, pa svetujem ti da pogledas na
mobisux.com, forum, pametni telefoni.Je notri precej ljudi ki imajo probleme s temi stvarimi.

lp
Macketina!

Auslander ::

Jaz imam podobne probleme. in sicer tudi sam sem prej uporabljal USB - BT dongle in stvar je delovala ceprav z nekatirimi bugi, zdej imam pa to tipkovnico, in vse deluje vredu razen s telefonom oz katero koli drugo BT napravo ne morem vspostaviti serijske povezave. tipkovnico sem instaliral na vec racunalnikov povsod je bila zgodba enaka, serijske komunikacije ni bilo mogoce vspostaviti, poiskusal sem ze vse mogoce med drugim tudi z oxygenovim softwarom, in stvar nikakor ne deluje, vsakokrat mi povezavo prekine kot error mi daje sledece:

Created 'Bluetooth Serial Port' connection with device 'Nokia7650' (pa vseeno ne dela)
Error creating 'Bluetooth Serial Port' connection with device 'Nokia7650'
The Blootooth Serial Port connection failed: The remote device closed the connection

ker sem ze mislil da je mogoce z telefonom nekaj narobe sem si sposodil Nokio 6610 in zopet se ni hotel povezati. instaliral sem si tudi starejse verzije bluetooth stacka od vidcomma pa se vedno ne dela... potem sem na logitechovem forumu zasledil od nekega uporabnika da si je serijski port nastavil na modem in da se je mu potem stvar povezale, sicer sem jaz storil podobno, zacelo se mi je povezovati vendar povezal se ni....ce je imel kdo podobne tezave in je ugotovil napako naj pove v cem je razlog in kako odpraviti.

urosh ::

Halo.

Kar se oxyigena tiče, mi potem, ko sem odprl vse porte, piše samo za COM5, daje busy - čeprav nič ne delam. Zanimivo pa je to, da lahko kao kličem - se pravi telefon uporabljam kot modem in uganite na katerem COMu? Ja, 5. In se mi normalno poveže pa vse... Zakaj mi pa potem tisto ne dela? Tudi če si kaj samo tako poljem, desna miškina, send, bluetooth, moj tel, dela bp. Noče pa se mi normalno konektat, da bi so recimo kako melodijo (ki jo datasuit pretvori) naložil...

Lp

PS: in ja, miška pa tipkovnica mi delata, ja :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

nokia 6600

Oddelek: Mobilne tehnologije
112000 (1517) Goldee
»

Problem z BLUETOOTH

Oddelek: Mobilne tehnologije