Forum » Pomoč in nasveti » (pre)nizke frekvence osveževanja monitorja
(pre)nizke frekvence osveževanja monitorja
pingec ::
Imam crt monitor LG flatron 775FT in mi v manualu pise da ima horizontalne frekvenve od 60-160hz vendar lahko jaz dosežem največ 85hz tudi če dam resolucijo 800*640
sedaj me pa zanima zakaj je tako?
imam pa win xp in seveda nobenih dodatnih drajverjev za monitor saj naj ne bi bli potrebni
LP
sedaj me pa zanima zakaj je tako?
imam pa win xp in seveda nobenih dodatnih drajverjev za monitor saj naj ne bi bli potrebni
LP
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.
Sami ::
Dodatni driverji so za višje število refresh rate-ov potrebni, potegni jih dol z neta. Meni Hansol 920P z brez driverjev deluje na 85Hz, z driverji pa do 160Hz.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
a bi mi lahk povedal se kje jih dobims em nekaj potegnu pa je not sam kup cudnnih fajlov pa ko dam update driver xpji ne zaznajo tko da bi bil hvalezen za link na stran s takimi drajverji
Lith ::
pejt na lastnosti graf. (na sred namizja desni klik) in potem pod advanced odpri monitor,
pod monitorji pa izberi npr. kar Samsung 17GLSi pa boš videl da bo 'sekalo' vse frekvence.
Aja, imaš pa verjetno ATI grafično, tam pa moraš pod ATI control panel - displays tut spremenit največjo ločljivost monitorja in osv. frkv.
Seka... sigurno, sam naštimat ne znaš
pod monitorji pa izberi npr. kar Samsung 17GLSi pa boš videl da bo 'sekalo' vse frekvence.
Aja, imaš pa verjetno ATI grafično, tam pa moraš pod ATI control panel - displays tut spremenit največjo ločljivost monitorja in osv. frkv.
Seka... sigurno, sam naštimat ne znaš
ok zej sem se malo hecal z nastavitvami pa monitorja ne morem druzga zbrat no u glavnem se odstranu klukco hide unsupported frquences pa izbral 100 /namest prej max 75) pa dal apply pa kr dela sam kako bi ks ksnim progijem preveru ce je res zdej tako osvezevanje?
Dead_Eye ::
ma flatroni se mi zdi da majo nek čuden način in da delajo na max 85Hz. Moja 19" dela na 85Hz na 1280x1024 in isto 85Hz na 1600x1200, več pa ne morem nastavit pri nobeni resoluciji...
The one and only
SasoS ::
85Hz je popolnoma dovolj...pri večjih refresh ratih je že meglena slika tko da ne vidim razloga da bi laufal več (poleg tega se tudi hitrej fosfor obrablja ).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 10m VGA podaljšek in nizka frekvenca osveževanjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1736 (1521) | BluPhenix |
» | Piskanje monitorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1697 (1528) | Izi |
» | Kaj pa vaše oči?Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 2552 (2552) | Mr.B |
» | Kolko hz na 1024x768 resoluciji je najbols?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1489 (1010) | Muflon1 |
» | Spreminjanje frekfenceOddelek: Zvok in slika | 995 (876) | Mate |