Forum » Elektrotehnika in elektronika » LCD od prenosnika na računalnik
LCD od prenosnika na računalnik
Bondek ::
Pozdravljeni!
Imam en problem, ki ga ne vem kako bi ga rešil sam zato se obračam na vas. Imam dva lcdja z oznakami: Samsung LT133X8-122 in LG LP133X3, zraven pa sem dobil samo kabel za napajanje (no v bistvu ne zraven ker je že vgrajen v sam lcd). Rab vsaj enega od njih priklopil na grafično kartico (Ati Radeon 9800 - dvi verzija), po netu pa sem tudi že iskal datasheete za ta dva lcdja a neuspešno. Prav tako sem že iskal po tem forumu pa sem videl odgovore v smislu, da je veliko komplikacij z priklopom, a mi je res škoda da bi samo stala. Zanima me če bi se dalo kje dobiti načrt za kabel (ali kaj podobnega), lahko pa tudi že izdelano rešitev v trgovini. Glede izdelave samega kabla nebi bilo problem ker imam dosti izkušenj z takimi stvarmi (elektro 4 letna).
Hvala vam za pomoč!
Imam en problem, ki ga ne vem kako bi ga rešil sam zato se obračam na vas. Imam dva lcdja z oznakami: Samsung LT133X8-122 in LG LP133X3, zraven pa sem dobil samo kabel za napajanje (no v bistvu ne zraven ker je že vgrajen v sam lcd). Rab vsaj enega od njih priklopil na grafično kartico (Ati Radeon 9800 - dvi verzija), po netu pa sem tudi že iskal datasheete za ta dva lcdja a neuspešno. Prav tako sem že iskal po tem forumu pa sem videl odgovore v smislu, da je veliko komplikacij z priklopom, a mi je res škoda da bi samo stala. Zanima me če bi se dalo kje dobiti načrt za kabel (ali kaj podobnega), lahko pa tudi že izdelano rešitev v trgovini. Glede izdelave samega kabla nebi bilo problem ker imam dosti izkušenj z takimi stvarmi (elektro 4 letna).
Hvala vam za pomoč!
- premaknil iz Zvok in slika: CaqKa ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Programiranje robotov v vsako vasOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 4765 (4126) | neoto |
» | Kje kupiti v TUJINI (pri nas se ne dobi vsaj 3 mesece)Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1796 (1280) | VolkD |
» | Kateri LCD-tv ???Oddelek: Kaj kupiti | 2332 (2012) | lsadar |
» | Spiralni UTP kabelOddelek: Omrežja in internet | 1609 (1275) | futuristic |
» | Xeon/Opteron za video obdelavo z Pinnacle Liquid Pro 6?Oddelek: Zvok in slika | 1535 (1374) | para! |