Forum » Pomoč in nasveti » slo-tech linux& fx5200
slo-tech linux& fx5200
warmaster ::
Lep pozdrav vsem
Rabim pomoc in sicer
Dobil sem slo-tech linuxe pa ko jih hocem zagnati iz cd-ja se mi normalno vse nalozi, ko pa bi se mi morala pokazati slika, pa mi monitor napiše out of range in mi frekvenco nastavi na 255h!!!!!!!!!!! Poskusil sem z nastavitvijo grafike pa vseeno ne pomaga!!
Ce kdo ve v cem je tezava, naj prosim odgovori
LEP POZDRAV
Rabim pomoc in sicer
Dobil sem slo-tech linuxe pa ko jih hocem zagnati iz cd-ja se mi normalno vse nalozi, ko pa bi se mi morala pokazati slika, pa mi monitor napiše out of range in mi frekvenco nastavi na 255h!!!!!!!!!!! Poskusil sem z nastavitvijo grafike pa vseeno ne pomaga!!
Ce kdo ve v cem je tezava, naj prosim odgovori
LEP POZDRAV
- zaklenil: Skrat ()
Matek ::
Napacno res. ti nastavi, monitor je ne prenese. Ko se stvar zaganja imaš na voljo razne možnpsti za izbiro resolucije in refresh rate-a. Najdi nekaj, kar uporabljaš tudi v windowsih pa bo. Sicer pa, že tisočič:
Dobil sem slo-tech linuxe NAROBE!!!!!
Dobil sem slo-tech linux Prav
Dobil sem slo-tech linuxe NAROBE!!!!!
Dobil sem slo-tech linux Prav
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Skrat ::
Vprasanja o slo-tech linuxu postavljaj v to temo
Free software is a matter of liberty, not price.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel Slo-Tech Linux 2.0! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 8277 (4903) | poweroff |
» | Slo-Tech GNU/Linux [vprašanja, problemi, predlogi] (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Operacijski sistemi | 97334 (24991) | Skrat |
» | Pomoč pri resoluciji v linux-uOddelek: Operacijski sistemi | 1302 (1107) | G-man |
» | Tualatin na ASUS CUSL2-C platiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1023 (878) | DJ-DUST |