» »

Vodafone Live! telefončki

Vodafone Live! telefončki

C00PER ::

Oyla !
Opazil sem, da je SiMobil dal ven dva nova Vodafone live telefončka:
* Sharp TQ-GX20
* Motorola V525

Za Motorolo sem sicer našel kar lep test na inetu, za Sharpa pa žal ne....in ker ne vem za katerega izmed teh dveh bi se odločil, vas bi prosil, če mi lahko svetujete, kakšne izkušnje imate s tema telefončkoma, oz. če najdete kje kakšne dobre teste glede njiju ?!

Za prijaznost se najlepše zahvaljujem ...
ANd On The Last Day God Created.....SOUND !

|SNap| ::

Motorola je boljsa v vec ali manj vsem. Ima pa Sharp eno hudo prednost. Zaslon, ki je res super. Resolucija 240x320 (kar je toliko kot imajo dlancniki). Tudi barve so odlicne...

Vseeno pa imam raje Motorolo v525 ker ima implementacija jave podporo socketom in lahko ICQ gor laufam :> Pa se flashat in flexat se jo da dosti preprosto.

Caligula ::

Jz sem bral ,da je Sharp boljsi v vsem. Mislim da na mobile burn al mobile review pa tudi uporabniki Motorol so bolj mlacna mnenja podajali, Sharpovi pa so precej bolj srecni. Sharp naj bi mel precej boljsi zaslon, fotoaparat pa tud vecino funkcij bolje izvedeno.

Jaz bi si kar omislil Sharpa samo nima Bluetootha in tako odpade. Motorole pa po tem kar sem prebral v mnenjih lastnikov in pa testih nebi mel ceprav ma Bluetooth ampak pac nisem dobil obcutka, da je res tisto pravo. Dober telefon sam ne tolk ,da bi sel novga nabavljat al pa narocnino zarad tega podaljsevat.

Skratka, ce ne uporabljas Bluetootha je Sharp boljsi. Ce rabis Bluetooth pac Motorolo. Ima pa Motorola se malo vec spomina vgrajenega. Tud zaslon ni slab je pa od Sharpa v najvisjem svetovnem rangu in res dober. Saj pravim-skoda, ker nima Bluetootha.

TEST SHARPA

Je pa udzuni tud ze Sharp GX30 z megapikselno kamero in Bluetoothom. Ce bi meli pa tega bi pa takoj vzel. Brez pomisleka. Upam, da kmalu pride.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Caligula ()

DavidJ ::

"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup Sharp LC42DH77E iz .si ali .co.uk , Kako prejeti paket (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
628492 (6532) Keyser Soze
»

Išče se naslednik V525

Oddelek: Mobilne tehnologije
111624 (1526) jurre
»

kateri mobitel kupiti?

304096 (3699) NemecRok
»

Motorola V525, Nokia 3200 ali Sony Eric. T610?

Oddelek: Kaj kupiti
131297 (1202) Stampl
»

Mobiteli ki se prelomijo.

151830 (1380) borchi

Več podobnih tem