» »

Motorola V525, Nokia 3200 ali Sony Eric. T610?

Motorola V525, Nokia 3200 ali Sony Eric. T610?

Karaya 52 ::

Katerega naj kupim, vsi stanejo 15k.

Olajuwon ::

mmm, če bi bil na tvojem mestu, bi vzel tistega ki je na tržišču najbolj vreden:D
Jaz osebno bi se nagibal k Motoroli.
Bolj pomembno je obstajati, kakor biti opazen.

BaRtMaN ::

Dane sem sprobal to Motorolo v S!mobilovem centru in lahko rečem samo prste stran! Zaslon je popolnoma neprimeren, saj pri normalni drži telefona barve postanejo ravno obratne, ker se zaslon gleda pod prevelikih kotom. Če hočeš normalen pogled, moraš telefon držati nagnjen naprej, kar je čisto mimo. Se splača skeširati 5k več za Sharpa!

V S!mobilovem centru sem bil pa zato, ker sem hotel kupiti SE T610! Pa jih nimajo več, vsaj v NM ne! Je prodajalec rekel, da novih ne dobijo, dokler novih ne uvozi Svema. To je pa lahko tudi nikoli, glede na starost modela.

Sami ::

Če imaš na izbiro te tri telefone na tvojem mestu Nokie nebi vzel, ker ima samo 1MB spomina in pa kot risanka za mala otročke je (zaradi ovitka). SE T610 je še kar ql telefon, edino spomina ima samo 2MB, motorola pa mislim da 6MB. Na mobisux-u poglej par testov teh dveh telefonov in se odloči.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W

Karaya 52 ::

Na mobisuxu hvalijo to motorolo, ocenjujejo jo tudi dobro (4.2). Pomankljivost sharpa pa je po mnenju uporabnikov funkcionalnost (nima bluetooth, slovenščine...). Drugače pa ima motorola 6MB in lahko predvaja mp3 kot zvonenje.

Caligula ::

MEd temi tremi je najboljsa Motorola. Ima spodoben zaslon, v Mobitel centru upam, da nisi gledal tiste makete teledfona? :D
Ima tudi spodoben foto in pa Bluetooth.

Skratka med temi tremi je najboljsa izbira. Sharp je pa crap od telefona. Ima dober zaslon in OK foto, vse ostalo zaudarja. Skratka kot telefon je beda. Kot fotoaprat sam po sebi je tudi beda. Torej zakaj bi ga clovek sploh kupoval? Kaj cejo cloveku slabi kompromisi?

Karaya 52 ::

Torej Motorolo. Kje pa bi se dalo dobit poceni usb kabel?

Caligula ::

Ma ne kupuj USB kabla. Kupi si Bluetooth dongle. So od 5 jurjev dalje. Zakaj bi se s kabli zafrkaval. Pa Bluetooth dongle je uporaben pol se z vsemi drugimi Bluetooth napravami, ki jih bos kdaj mel.

Pa splaca se ti nabavt Bluetooth slusalko. Zlo uporabna zadeva.
V Mlacomu Epoxoca stane 11 jurjev, dobis pa tudi eno ful majhno Canyonovo za okoli 12 jurjev.

Za v avtu, za racunalnikom pa tudi tko je Bluetooth slusalka nepogresljiva zadeva. Ko se enkrat navadis ti je ful bedno brez.

BaRtMaN ::

Caligula: V S!mobilovem centru imajo razstavljene vse 3 trenutne Vodafone Live! telefone in nsem vse 3 sprobal. Motorole ne bi kupil nikoli, ker jo _moraš_ nagniti naprej, da pravilno vidiš LCD zaslon. In v takem položajo je veliko težje tipkati.

der_Alte ::

Nagniti naprej? Izmed teh treh... je Motorola najbolj uporaben telefon. Sicer tisti kastom VodafounLajv! interfakfejs precej najeda, se da pa nadgradit stvarčico na V600 in je mir. Pa bluetooth tudi lepo dela, edina zamera je ta, da ne mores celotnega imenika čezenj potegnit na računalnik.

BaRtMaN ::

Ja. Ne moreš lepo držati spodnje polovice kot neprepogljiv telefon, ker LCD pod zelo majhnim kotom spremeni barvo (kot negativ slike).

der_Alte ::

Hmm... tega pa sploh nisem opazil. Mislim... kolikor sem tipkal, gledal slike.... skratka uporabljal telefon, je bil zaslon vedno lepo viden.

BaRtMaN ::

Hm, mogoče si ti navajen drugače držati telefon. No, meni je ta Motorola antipatična!

Stampl ::

vzem sonya T610, ne bo ti žal ker ima vse kar rabm(za nezahtevnega uporabnika) motorola(pejt stran) ma sosed jajc , kr nekej se ono k je za kamero pokrit odkriva in samo malo da prevec ruknes pa ti gre pokrovcek od baterije dol......(pa je novejsi model)

:D


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kateri mobitel kupiti?

Oddelek: Mobilne tehnologije
303999 (3602) NemecRok
»

Kateri mobitel? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
544021 (3458) Gandalfar
»

Kateri mobilni telefon višjega razreda kupiti?

Oddelek: Kaj kupiti
352388 (1763) Caligula
»

Kateri mobitel kupiti?

Oddelek: Kaj kupiti
242733 (2425) jero_no1
»

kateri mobitel?

Oddelek: Kaj kupiti
291999 (1451) dunker

Več podobnih tem