Forum » Mobilne tehnologije » Mobiteli ki se prelomijo.
Mobiteli ki se prelomijo.
whatever55 ::
Kateri mobiteli ki se "prelomijo" na pol so dobri? (Prosim ne se zafrkavat)
Gledal sem Dragona samo menda ni preveč dober. Katerega proizvajalca in model proporočate v srednjem cenovnem razredu?
Gledal sem Dragona samo menda ni preveč dober. Katerega proizvajalca in model proporočate v srednjem cenovnem razredu?
Caligula ::
SonyEricsson Z600 k ma tud Bluetooth pa tko. Al pa Motorola v525.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Caligula ()
whatever55 ::
Do zdaj sem bil vedno za Nokie samo mi niso več všeč zaradi majhnega zaslona z le 4096 barvami. Zanimal sem se za siemens cx65 samo menda ima softwarske napake in se stalno ugaša brez razloga. Bluetootha NE potrebujem! Mogoče bi mi prav prišel IR za izmenjavanje polifoničnih melodij. V bistvu sem pripravlje kupiti mobitel vreden okoli toliko kot nokia 6610i samo ne bi nokie. Torej kaj naj kupim z podobno ceno kot nokia 6610i. Želim ekran za 65000 barvami in dobrim fotoaparatem, če se da pa še telefon ki se "prelomi".
Prijatelj ima Dragon 1916 in mi je zelo všlč samo menda ima slabo baterijo.
http://www.mobitel.si/slo/Ponudba/GSMna...
Prijatelj ima Dragon 1916 in mi je zelo všlč samo menda ima slabo baterijo.
http://www.mobitel.si/slo/Ponudba/GSMna...
Golden eye ::
Sharp GX-20!! Ga ma moj braranc in je res zakon. Edin kr me mot je da ma mal rama, sam se da preživt
Tale Sharp na zacetku navdusi samo cez zcajt dost folka dopizdi.
Na dolgi rok vsi, ki so mel oboje pravijo ,da je Motorola boljsa. Ceprav ma mal slabsi zaslon in foto.
Na dolgi rok vsi, ki so mel oboje pravijo ,da je Motorola boljsa. Ceprav ma mal slabsi zaslon in foto.
ddeben ::
...Zanimal sem se za siemens cx65 samo menda ima softwarske napake in se stalno ugaša brez razloga....
Zdej mi pa povej a si ti ze mel u roki tale gsm? Softwarske napake itak ima vecina mobitelov. Za ugasanje brez razloga - sploh nevem od kod teb ta podatek ampak imas prav funkcijo v telefonu da se za dolocen cas ugasne sam od sebe...Tko da ne buč prodajat, prosim vas!
Zdej mi pa povej a si ti ze mel u roki tale gsm? Softwarske napake itak ima vecina mobitelov. Za ugasanje brez razloga - sploh nevem od kod teb ta podatek ampak imas prav funkcijo v telefonu da se za dolocen cas ugasne sam od sebe...Tko da ne buč prodajat, prosim vas!
flipflop ::
CX-65 se ugaša tudi moji mami, praviš da je notri ta funkcija da se telefon ugasne sam od sebe in je po defaultu vklopljena al kaj? No bom preveril kje je, čeprav mi pa res ni jasno zakaj bi bila dobra...
flipflop ::
Ja smo ga danes nesli tja in ga bojo poslali nekam na servis. A pol je v redu? Ker enim se potem še kr ugaša ipd?
Tega pa zal ne vem. Sem slisal samo, da baje je tanov firmware OK in da naj bi bol delalo. Bos ze videl, ce res.
ddeben ::
Ne poslus druge...jao...tisti "zagrizenci" od tega telefona zahtevajo/pricakujejo da ne bo mel nobene sw napake, slike take kt na digitalcu pa nevemkajševse.... Ja po defaultu je tista funkcija vkljucena. Najdes jo pa Meni - nastavitve - nast. telefona - Sam. izklop!
edit: vcasih se cudim zakaj sploh proizvajalci prilagajo navodila, ce jih folk sploh prebere ne....
edit: vcasih se cudim zakaj sploh proizvajalci prilagajo navodila, ce jih folk sploh prebere ne....
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ddeben ()
borchi ::
When EVERYTHING ELSE fails, RTFM.
s čimer se popolnoma strinjam. mobiteli so narjeni za "narod" in če ni vsaka tipka jasna "od prve", pol si kakšna priletna gospa tudi z navodili ne bo mogla pomagat. ponavadi so navodila napisana tako, da če prej nekaj KR DELA(tm), ko jih prebereš, to ne dela več ;-)
drugač pa, mobiteli za prelomit!? če to ni najgrša stvar kar so jo pogruntali... prbližno v rangu rjave barve, starih slovenskih registracijskih tablic, slabo naretih silikonskih ziz in osvežilcev za avto.
s čimer se popolnoma strinjam. mobiteli so narjeni za "narod" in če ni vsaka tipka jasna "od prve", pol si kakšna priletna gospa tudi z navodili ne bo mogla pomagat. ponavadi so navodila napisana tako, da če prej nekaj KR DELA(tm), ko jih prebereš, to ne dela več ;-)
drugač pa, mobiteli za prelomit!? če to ni najgrša stvar kar so jo pogruntali... prbližno v rangu rjave barve, starih slovenskih registracijskih tablic, slabo naretih silikonskih ziz in osvežilcev za avto.
l'jga
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kakšne mobilne telefone uporabljate (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 10556 (6542) | zolja |
» | kolko mobitelov ste dali skoz? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 12884 (9053) | Azrael |
» | kateri mobitel kupiti?Oddelek: Mobilne tehnologije | 4095 (3698) | NemecRok |
» | Ker mobilni telefon?Oddelek: Kaj kupiti | 1965 (1652) | roli |
» | Siemens CX65Oddelek: Mobilne tehnologije | 3730 (1900) | CubiX |