Forum » Kaj kupiti » Menjava kroglice za optiko - Miši
Menjava kroglice za optiko - Miši
Tear_DR0P ::
Namen mam kupit optično miš na kablu. Nisem niti zagrizen ljubitelj streljačin (sem velik strateg in heroj), niti profi grafični ustvarjalec, zato nebi rad mel najdražje miši na svetu, rad mam pa nekaj kvalitete, ki bo na zadovoljivi ravni še 2-3 leta. Zgornja meja za moje pojme je Logitech MX 500, kje pa je spodnja, oziroma kaj je optimum, ne vem. Povejte mi kaj koristite, kateri modeli na tržišču se vam zdijo najbolj optimalni ali kaj pač priporočate. Ni nujno da je Logitech, ta je samo moj fetiš!
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Samuel Clemens aka Mark Twain
G[e]c ::
SasoS ::
jaz imam to miško in mi popolnoma zadostuje. Tudi ob nedeljskih streljačinah
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SasoS ()
SodVina ::
Ce si do sedaj imel misko s kroglico, bos verjetno z vsako opticno zadovoljen. Jaz sem iz navadne kroglicne presedlal na opticno, ki jo ima SasoS, in lahko recem da se mi veliko bolj dopade. Drugace pa je en kolega kupu opticno misko od microsofta (zal ne vem modela, bla je cca 10 jurjev) in je reku, da optika ni dobra. Sam izkusenj z microsoftom nimam, tko da ne vem, kolk je to res. Sem pa vidu eno opticno misko v intersparu za dobra 2 jurja se mi zdi, pa se harry potter je gor narisan
Dead_Eye ::
Imam najcenejšo Logitech -BJ69- in sem zelo zadovoljen. Definitvno priporočam LOGITECH.
The one and only
Gandalfar ::
Tear_DR0P: vzami mx300 .. tako kot 500 samo, da ima par dodatnih gumbov manj. Obcutek bo fenomenalen.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | laserska vs optična miškaOddelek: Kaj kupiti | 10184 (9885) | roli |
» | katera miška je najboljša izbira (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7839 (6000) | Meddo |
» | Nov članek: Test mišk (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Nova vsebina | 12144 (10124) | Xplicit |
» | Računalniške mišiOddelek: Strojna oprema | 1251 (1018) | Dr_M |
» | Miška Logitech MX510 ali 512 DDR rama ali grafičnaOddelek: Kaj kupiti | 2017 (1652) | glinik |