» »

Menjava kroglice za optiko - Miši

Menjava kroglice za optiko - Miši

Tear_DR0P ::

Namen mam kupit optično miš na kablu. Nisem niti zagrizen ljubitelj streljačin (sem velik strateg in heroj), niti profi grafični ustvarjalec, zato nebi rad mel najdražje miši na svetu, rad mam pa nekaj kvalitete, ki bo na zadovoljivi ravni še 2-3 leta. Zgornja meja za moje pojme je Logitech MX 500, kje pa je spodnja, oziroma kaj je optimum, ne vem. Povejte mi kaj koristite, kateri modeli na tržišču se vam zdijo najbolj optimalni ali kaj pač priporočate. Ni nujno da je Logitech, ta je samo moj fetiš!
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

G[e]c ::

http://www.laten.si/

Ce nimas dnarja za MX 510 si pa kupi od microsofta miš, oba sta gut

Lp

Grega

SasoS ::

jaz imam to miško in mi popolnoma zadostuje. Tudi ob nedeljskih streljačinah :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: SasoS ()

SodVina ::

Ce si do sedaj imel misko s kroglico, bos verjetno z vsako opticno zadovoljen. Jaz sem iz navadne kroglicne presedlal na opticno, ki jo ima SasoS, in lahko recem da se mi veliko bolj dopade. Drugace pa je en kolega kupu opticno misko od microsofta (zal ne vem modela, bla je cca 10 jurjev) in je reku, da optika ni dobra. Sam izkusenj z microsoftom nimam, tko da ne vem, kolk je to res. Sem pa vidu eno opticno misko v intersparu za dobra 2 jurja se mi zdi, pa se harry potter je gor narisan:D

Dead_Eye ::

Imam najcenejšo Logitech -BJ69- in sem zelo zadovoljen. Definitvno priporočam LOGITECH.
The one and only

Gandalfar ::

Tear_DR0P: vzami mx300 .. tako kot 500 samo, da ima par dodatnih gumbov manj. Obcutek bo fenomenalen.

K0K0 ::

A ma mx300 isti optični senzor kot mx510?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

laserska vs optična miška

Oddelek: Kaj kupiti
1510184 (9885) roli
»

katera miška je najboljša izbira (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
847839 (6000) Meddo
»

Nov članek: Test mišk (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Nova vsebina
10812144 (10124) Xplicit
»

Računalniške miši

Oddelek: Strojna oprema
151251 (1018) Dr_M
»

Miška Logitech MX510 ali 512 DDR rama ali grafična