Forum » Pomoč in nasveti » Nekaj problemov
Nekaj problemov
gigaherz ::
Imam nekaj problemov:
1. Vsakič drugič ko zaženem računalnik, mi računalnik ne zazna miške in tipkovnice
2. Ko grem na internet se mi pokaže oknce, kot se pokaže pri msblast-u in mi hoče ugasnit računalnik, vendar nič ne piše, da je nekaj z RPC, ampak je nekaj drugega
3. Ko sm nekaj časa na internetu, in se potem disconnet-am, mi izgine okno za Turn off (v Startu) in ne morem ugasnit računalnika
4. Slednji problem se mi dogaja pravkar ko pišem, in sicer se mi nenehno oglaša zvok prašiča (mislim da je tak zvok v ICQ-ju, če se ne motim). To se mi je zgodilo prvič in se mi morda ne bo zgodilo nikdar več, vendar kaj pa veš!
Imam WinXP.
1. Vsakič drugič ko zaženem računalnik, mi računalnik ne zazna miške in tipkovnice
2. Ko grem na internet se mi pokaže oknce, kot se pokaže pri msblast-u in mi hoče ugasnit računalnik, vendar nič ne piše, da je nekaj z RPC, ampak je nekaj drugega
3. Ko sm nekaj časa na internetu, in se potem disconnet-am, mi izgine okno za Turn off (v Startu) in ne morem ugasnit računalnika
4. Slednji problem se mi dogaja pravkar ko pišem, in sicer se mi nenehno oglaša zvok prašiča (mislim da je tak zvok v ICQ-ju, če se ne motim). To se mi je zgodilo prvič in se mi morda ne bo zgodilo nikdar več, vendar kaj pa veš!
Imam WinXP.
"Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul
ash nazg thrakatuluk, agh burzum-ishi krimpatul"
gigaherz ::
Mam Kasparsky anti-virus in sm preskeniral PC, pa ni našlo nič posebnega.
"Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ko ugasnem računalnik se mi na monitorju prikazuje tole...Oddelek: Pomoč in nasveti | 6480 (5361) | ST-777 |
» | Računalnik se ugasne med igranjem igric! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7779 (4651) | engelman |
» | Čuden problem z OSom nasploh (težko definirat)Oddelek: Operacijski sistemi | 979 (673) | Meizu |
» | ZUNANJI DISK - WD My Book 320GB - TezaveOddelek: Strojna oprema | 1865 (1620) | ru7 |
» | Grafična kartica - ProblemOddelek: Pomoč in nasveti | 986 (794) | mura55 |