Forum » Programska oprema » final recovery
final recovery
reber ::
Po neumnosti sem nekaj zbrisal, sedaj pa bi to rad dobil nazaj. Ker imam zbrisano na podatkovnem disku, ni nevarnosti da bi povozil zbrisane datoteke, ker trenutno tega diska ne uporabljam dokler ne dobim nazaj izbrisanih datotek. Poskusil sem Final Recovery v1.3 in neregistrirana verzija dela samo do 64kb velikosti. Vpišem ime in kodo, mi javi uspešna registracija, ko pa naredim undelete mi javi da z neregistrirano verzijo ne obnovi datotek večjih kot 64kb.
Ali ima kdo final recovery in ali mu dela?
Poskusil sem tudi z PC inspector file recovery, pa se nikakor ne znajdem v tem programu, final recovery pa je res user frendly in tudi našel je v nekaj sekundah vse izbrisano .... samo ne naredi kar želim.
Imam tudi easy recovery (hudo dobro orodje) vendar za prečesanje 40GB diska rabi več kot 6 ur. :(
Ta program najde in reši v glavnem vse, vendar deluje počasi in temeljito, tako da to traja in traja in traja in traja ....
Ali ima kdo final recovery in ali mu dela?
Poskusil sem tudi z PC inspector file recovery, pa se nikakor ne znajdem v tem programu, final recovery pa je res user frendly in tudi našel je v nekaj sekundah vse izbrisano .... samo ne naredi kar želim.
Imam tudi easy recovery (hudo dobro orodje) vendar za prečesanje 40GB diska rabi več kot 6 ur. :(
Ta program najde in reši v glavnem vse, vendar deluje počasi in temeljito, tako da to traja in traja in traja in traja ....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | programi za reševanje podatkov so totalno neučinkovitiOddelek: Pomoč in nasveti | 4895 (4088) | AC_DC |
» | virus ki kriptira datoteka - končnica ecc (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 13371 (11446) | StratOS |
» | Windows 7, težavaOddelek: Pomoč in nasveti | 1758 (1303) | solatko |
» | Outlook 2003 .pst 2Gb meja preseženaOddelek: Pomoč in nasveti | 1826 (1573) | McMallar |
» | Particija izginila -- pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1555 (1313) | misso |