Forum » Elektrotehnika in elektronika » nujn rabm ki od mos fet tranzistor
nujn rabm ki od mos fet tranzistor
zerro ::
use se začne ko nam profesor da seminarsko od mos fet tranzistorjih. Če te seminarske ne nardim bom verjetno mel popravca
zatw bi prašu če ma dw seminarsko al pa da ve kako doro stran al bilo ki od mos fet trantistorjih
hvala usem ki set mi pomagali
zatw bi prašu če ma dw seminarsko al pa da ve kako doro stran al bilo ki od mos fet trantistorjih
hvala usem ki set mi pomagali
Highlag ::
mogoč b kdo odgovoru č bi bisu bl razumljivo?
Never trust a computer you can't throw out a window
rfmw ::
pa najbrž hočeš še, da jo nekdo namesto tebe predstavi prfoksu, rajt?
Legendary 8RDA+ (reCAPed ;), XP1700+ 2108 @ 1.84 V, SLK900A AS3 @ 2500 rpm
1,5GB Samsung DDR333+Geil DDR400+SuperTalent DDR400 @ DC 200 MHz @ 6-3-3-2.5
1,5GB Samsung DDR333+Geil DDR400+SuperTalent DDR400 @ DC 200 MHz @ 6-3-3-2.5
slawc ::
Ah ja ... clovek bozji, res bo treba nekaj narest glede vsaj malce spodobne slovenscine na tem forumu.
Kaj se zmrdujes, ce dobis seminarsko o tem. Saj je dost materiala na internetu. Bi bil pa priden med letom. Lenoba.
Ne bos verjel, ze prvi link, ki mi ga google vrne je kar dober http://ece-www.colorado.edu/~bart/book/contents.htm
Kaj se zmrdujes, ce dobis seminarsko o tem. Saj je dost materiala na internetu. Bi bil pa priden med letom. Lenoba.
Ne bos verjel, ze prvi link, ki mi ga google vrne je kar dober http://ece-www.colorado.edu/~bart/book/contents.htm
LP,
Slawc
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Superprevodni silicijOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 4629 (3579) | Pyr0Beast |
» | Skurjen element na diskuOddelek: Strojna oprema | 857 (787) | stromar |
» | napajalnik 50V 10AOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2196 (2013) | radiator |
» | "Smrt" moje AsuskeOddelek: Strojna oprema | 935 (829) | DjTonic |
» | Najvišja možna temperaturaOddelek: Znanost in tehnologija | 2310 (1965) | ghostkop |