» »

pomoč pri pečici

pomoč pri pečici

Freak ::

No tko kupu sm teaca 8x8. Ugradil sem ga, ampak sem mogu dat dvd na slave, pekača pa na master, ker nimam dost izhodov za kapl na plati (Abit BH6). Pekač dela kot cd rom, ampak ko v cd creatorju hočem pečt mi sporoči, da ni nobenga pekača al pa da niso kabli dobr povezani. V nadzorni plošči pa je vse normalno, sistem je zaznal pečko.
Kaj je narobe?

mfurla8 ::

Verjetno ta program nima driverjev za ta pekač. Jaz imam istega vendar uporabljam program WinOnCd. Poskusi si nabavit ta program, ker vsebuje tudi driverje za ta pekač. Meni šiba OK. Imam pa Teac CDRW na master in CDROM Teac pa na slave.

tonic ::

ja, verjetno so driverji;
kero verzijo Easy< CD creatorja pa imaš?

kuzifix ::

Tukile mas Link, pa povlec dol updajte and follow the instructions. Jz mam sicer hp 9110, pa sm mel isto, pol sm pa update dol potegnu pa dela.
Sometimes I think the surest sign that intelligent life exists elsewhere in the universe is that none of it has tried to contact us.

abcde7 ::

sej jest mam isto k mfurla8 teac cdrom in rw! sej če nis kupu oem verzije, si dubu cd zraven, drgač se pa da winoncd z neta dol potegnt, sam ne vem kje!

Freak ::

mam easy creatorja

Medved ::

dej DVD na master in pekača na slave, pa bo. DVD dela probleme če je na master, vsi programi za peko jemljejo pekače kot SCASI enoto in v tem je štos:))

Borci ::

A maš kak driver za Teaca 8/8/32, ali si kar pustil osnovnega od windowsov.

Pravkar sem ga kupil, pa mi kar naprej šteka.

Tako CloneCD, kot Nero 5. Drugih še nisem sprobal. Pa še zapisovanje se vrši s samo 4x hitrostjo, torej ga ni pravilno prepoznal.

Kako pa naj downloadam te programe, ko pa se mi venomer pojavlja majhno okno za geslo (Authentication Required). Kje pa naj dobim taka gesla? (npr. za Nero-ta 5.5.1.8 na tucows.siol.net)

Zdaj bom probal dati še cd-rom k disku, ali bo potem kaj boljše.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nero 6.x in zmrzovanje pri 99%?

Oddelek: Programska oprema
351655 (1074) bastadu
»

Pekač ne zapeče cd-ja

Oddelek: Pomoč in nasveti
222026 (1675) cash1970
»

Priključitev CD-ROM-ov in HDD ter hitrosti

Oddelek: Strojna oprema
61050 (982) Boris14
»

TEAC CD-ROM problem!

Oddelek: Pomoč in nasveti
91548 (1288) rockeye
»

Plextor 12/10/32A

Oddelek: Pomoč in nasveti
101469 (1287) Han

Več podobnih tem