» »

Disk v garanciji

Disk v garanciji

pilot ::

Na disku, ki je še v garanciji so se mi pojavili slabi sektorji tako da je prišlo do razsutja sistema. Računalnik je romal nazaj v firmo kjer so mi ga po tednu dni vrnili.. kao disk je zamenjan računalnik je ko nov. A že po nekaj urah nalaganja programov so prihajala sporočila o težavah z branjem podatkov, ko poženem scandisk vidim "B" na istih mestih kot prvič. Zopet zradiram sistem in poženem PowerMax, ki odpravi napake na disku naložim XP in PC zopet dela, toda koliko časa še..? ..>:D Zanima me sledeče ali je računalniška firma dolžna zamenjati disk na katerem se pojavijo slabi sektorji in je še v garanciji?...aja disk je Maxtor 120G

Dr_M ::

ja itak, da ti ga morjo zamenat.
btw...nared lowlevel format.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

astras ::

nic ne delat, ti jim samo nazaj lepo nesi pa jih napizdi itd.
lp
***Ce bil bi vedez...... ne bil bi ...... revez***

ronaldo ::

a je ta disk ide ali sata ?
ker sem prav danes narocil ta maxtor 120gb ide 8mb cache, zato ker je najhitrejsi za video obdelavo. pa zdaj se bojim hmm da ne bo se meni cedil...

sinko999 ::

Na strani od Maxtorja je en mali program za testirati diske, maxblast se mi zdi da je
edina slaba lastnost je da laufa samo z diskete. Z njim pretestiraj disk in tam ti bo javil če je kaj narobe fejst z diskom, če bo vzami disketo disk pa lepo nesi tja kjer si ga kupil pa jim lepo pokaži log pa naj ga še oni pred tabo stestirajo ter bi ti ga morali zamenjati.
Sam sem imel take težave z WD, poženem tester za WD, javi ID napake, pogledam na njegovo stran , ga dam v reklamacijo ker niso imeli več takih tipov so mi v rač trgovini dali dobropis v vrednosti 50 EU ali pa ibm 60G pa sem vzel dnar pa je blo.

LP
Ni? ni ve?no !

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

WD My book 1TB nehal delati

Oddelek: Strojna oprema
203661 (3280) abaximan
»

Težave s hdd-jem

Oddelek: Pomoč in nasveti
8780 (724) solatko
»

Reklamacija diska maxtor 80GB in zajebancija s strani prodajalca

364408 (16) SepoX
»

Kateri trdi disk za nakup mi priporočate? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
939432 (6387) dela
»

Napaka na Fujicu disku

51126 (1043) PIAS

Več podobnih tem