» »

PC Format antireklama?

PC Format antireklama?

MTB ::

Danes sem prejel brezplačno številko revije PC Format, katero sem "naročil" preko linka iz novic. Seveda sem si izbral opcijo z DVD-jem. In kaj dobim?
Ko sem vstavil DVD, mi sistem napiše "The disc structure is corrupted and unreadable."
Seveda najprej prekolnem svoj DVD Rom, ki pa je doslej delal čisto OK. Vstavim drug DVD, ki dela BP. Poskušam spet s PC Formatom, isti šmorn.
Obrnem DVD... Pogledam.... Presenečenje!!!! Poln nekakšnih madežev... Kot bi ga nekdo pregreval in bi se plastika malce stopila. Krasna reklama.
Saj vem, podarjenemu konju se ne gleda v zobe, ampak ta plošček lahko uporabim le še kot strgalo za led.
A ima kdo od vas pododbne izkušnje?

RS

teac ::

Meni se je zgodilo čisto isto. Danes dobim PC Format z DVD-jem, dam moter in ne dela. Pogledam dvd in polno takšnih okroglih madežev.
Jebeš tako reklamo, pol pa dobiš dvd ki ne dela. Na dvd-ju pa piše v vrednsti 43.000 SIT. Fuck that...

Tomi ::

Hvala enako.. Tudi sam sem danes naredil nekaj enakega..
metrodusa.blogspot.com

In zamisli si, da si zanjo plačal še 1450 SIT... Samo ni mi jasno, če so časovno tempirali ploščke ali kaj. Ali pa jih je kdo z brenerjem grel :)

RS

jamiroq ::

v reviji na strani 71 (spodaj levo) piše kaj narediš, da DVD dela.

Dela! Ampak fleki so pa še vedno čudni... Mea culpa za vse obtožbe...

RS

rc-car ::

Ok, jaz sicer revije nisem dobil (kljub temu, da sem izpolnil tisto prijavnico) ampak, če je kdo naročen na Jokerjev DVD so tudi tam na spodnji strani neki zelo sumljivi fleki. DVD sicer dela v redu, samo meni to ne daje občutka kvalitete.

Ne vem, ali tudi PC-Format tiska DVDje pri Racmanu?
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed

BaRtMaN ::

Ja, oboji delajo svoje diskovje tam. V reklami za Racmana se je dobr vidlo kako se prewkledajo ploščki z napisom PCFormat gor. In pazi to! Ta reklama je na Jokerjevi Natlačenki! in tud na filmu Na svoji Vesni. 8-O

Dusko ::

JamiroQ:
Sam imam enake težave vendar sem revijo kupil v trgovini Imam pa 2 številko v kateri nič ne piše kaj je treba naredit ,da ti dvd dela.Zato vas prosim tebe JamiroQ ali pa koga drugega da mi opiše postopek. Hvala vsem

ZanzeK_001 ::

Tole ti piše:
"Na nekaterih konfiguracijah računalnikov se lahko zgodi, da imajo Windows XP težave s prepoznavanjem DVD diska v vaši enoti. Rešitev obstaja - le sledite naslednjim navodilom. Vstavite DVD disk v pogon in nato z desnim gumbom miške kliknite na črko pogona v Explorerju. Izberite Properties. Nato v zavihku Hardware označite DVD in še enkrat klinete Properties. Za tem v zavihku Volumes kliknete na gumb Poplate, nakar zaprete vsa okna in še enkrat v Explorerju kliknete na črko DVD pogona. Pokazala se vam bo vsebina DVD diska, po kateri lahko potem brskate in deluje vse, razen autoruna." 8-O

Maximus ::

Ziu!

Jst sm dons dubu PCFormat (zastoj, naroču prek neta) z DVD-jem in mi del brez problema. DVD je na čist kot solza.
Edina stvar k me je tuki mal zmotla je ta, da bi lahko vsaj Aprilsko cifto dal in ne Marčevsko.

LP!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Maximus ()

matter ::

Ta problem nastane samo v WinXP.
Je pa škoda ko ni Aprliska, ker je gor linx redhat slo.

Dusko ::

Mene se nekaj zanima kje na strani od pc formata ste našli da si lahko naročiš zastonj številko.Ker jaz obrazca ne najdem na njihovi domači strani.

McHusch ::

na njihovi strani linka do te podstrani ni bilo. bil pa je na slo-techu, sam je revij ze zdavnaj zmanjkalo

JanezH ::

meni dela brez problema

bastadu ::

Tudi jaz sem opazil te čuidne fleke na ploščku... Sicer mi je prepoznalo DVD in dela vredo, edino ko sem hotel inštalirati mod za HL Day Of Defeat, mi na cca 70% vn vrže en error in ne gre več naprej. A se je še komu to mogoče zgodilo, ker ne vem, ali je ta inštalacijski fajl kej zjeban al je zaradi DVDja?

Caboose ::

Tisti fleki so posledica tiskanja DVDjev. Mogoče zaradi manjše kakovosti tiskanja DVDjev... Saj tudi Jokerjevi CDji niso brezmadežni, noben množično tiskan CD ni brez flekov... :D
If you can't explain it simple, than you dont know it good enough.

Gandalfar ::

hm kaj pa vem .. tile MSjevi cdje od OSev mi delujejo zelo brezmadezno =]

CaqKa ::

ne moremo obtozevat jokerja ali pa pcformat ampak racmana... dejstvjo je da mi prejšne mesečni jokerjev dvd ni delal in pa tale pcformatov je sprva tudi javil tole napako in ima madeže po cdju.. vseeno pa nekak dela...

Jebiveter ::

Tudi jest sm danes dubu revijo z DVDjem in morem rect, da sm se spolnu, zakaj ne kupujem takih revij. PCFormat pa me je se posebej razocaral. Nic novga ne zves, zelo je nepregledna, polna napak itd. V glavnem katastrofa! Tega od piscev PCGamerja nisem pricakoval.

Od racunalniskih revij kupujem redno le Monitor zaradi vec stvari (obseznih primerjalnih testov, pomoci programerjem, info o linuxu,...) in vsake toliko KLIK! (predvsem zaradi tutorjalov in CDja, ki pa zadnje case SUX!)

Slovenske racunalniske revije so, milo receno, eno veliko sranje!;((
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?

twosocks ::

Čudež, jaz sem tudi dobil zastonj verzijo po kakem mesecu...DVD s fleki... ne dela sploh...corupted. Win2k.

lp
*------------------------------------------------------------------*
Ni podpisa
*------------------------------------------------------------------*

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vaše mnenje o SLO računalniških revijah (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
667519 (5815) bluefish
»

PCFormat (SLO) izgleda obupal?

286957 (4647) mat3jc3k
»

Katere računalniške ravije berete? (strani: 1 2 )

588470 (4984) gregyk
»

Katera revija?

161898 (1642) Gandalfar
»

Prvi PCFormat za Slo-Techerje zastonj

Oddelek: Novice / Obvestila
304262 (4262) eland

Več podobnih tem