Forum » Pomoč in nasveti » HP Photosmart 735 Audio zapis ??? [8-O]
HP Photosmart 735 Audio zapis ??? [8-O]
cortez ::
HP Photosmart 735 Audio zapis ???
Zanima me, kako spravit ven iz slikovne datoteke avdijo posnetek, kajti pri tem digitalcu
je možno na sliko dodat tudi zvok, samo zvok igra pa samo v HP programu (v ikoni slike je
zgoraj desno rumen audio znak).
Hočem razdvojit sliko in audio sam ne vem kako? V kakšnem formatu sploh snema 735 audio
zapis?
Hvala za vaše odgovore,
lp,
cortez
Zanima me, kako spravit ven iz slikovne datoteke avdijo posnetek, kajti pri tem digitalcu
je možno na sliko dodat tudi zvok, samo zvok igra pa samo v HP programu (v ikoni slike je
zgoraj desno rumen audio znak).
Hočem razdvojit sliko in audio sam ne vem kako? V kakšnem formatu sploh snema 735 audio
zapis?
Hvala za vaše odgovore,
lp,
cortez
Caligula ::
Si probal z softwerom s CDja?
Ponavad folk na to pozabi kadar ma foto, ki ga ze XPji zaznajo kot zunanji disk pa pol nic ne instalirajo.
Prilozen software bi moral pomagat. Nism pa cist ziher.
Ponavad folk na to pozabi kadar ma foto, ki ga ze XPji zaznajo kot zunanji disk pa pol nic ne instalirajo.
Prilozen software bi moral pomagat. Nism pa cist ziher.
cortez ::
sej sem reku, da se da poslušat datoteko samo z HP programom.
Sm snemu 3 minute audia na sliko, pa mi je v windowsih samo kazalo sliko velikosti 2,8MB.
Sm snemu 3 minute audia na sliko, pa mi je v windowsih samo kazalo sliko velikosti 2,8MB.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ustvarjanje podnapisovOddelek: Programska oprema | 849 (745) | fant |
» | Par stvari o glasbenih cd-jih...Oddelek: Zvok in slika | 1483 (1267) | Damjan Jagar |
» | 700 MB CDRW?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1472 (1152) | SasoS |
» | Pretvorba *.vob -> *.aviOddelek: Pomoč in nasveti | 1951 (1822) | BlackHole |
» | AC97 na ABITKD7 + zvok na bsplayerjuOddelek: Pomoč in nasveti | 1170 (1072) | Blup |