Forum » Operacijski sistemi » Andrej!!! heeeeeeeelp
Andrej!!! heeeeeeeelp
borutzi ::
V službi urejam intranet stran. Danes se je pojavilo to sporočilo.....Prej se ni še nikoli. .kaj mi narediti je? Urejam z fp2000 na serverju pa je IIS4.0 na SBS 4.5. Fora je v tem, da bi rad še naprej delal tako, da bi prek front page server stvar urejal!!!
Slika!!!!!
Slika!!!!!
- spremenilo: borutzi ()
borutzi ::
Ugotovil sem kje je problem. N mašino s katere updejtam sem si instaliral service pack 2 (za win2k), bil pa sem tak butelj da nisem obkljukal uninstall opcije. Sedaj me pa zanima ali ga lahko na kak drug način spravim dol (service pack namreč)
Paramedic ::
po moje bi veljalo, če kar sp1 reinstaliraš, če ne pa repair v setupu za w2k, sam to je zadnja možnost.
End transmission.
andrej ::
ce nisi dal uninstall opcije potem ni kake ciste metode... sicer lahko probas kot ti je paramedic svetoval, ampak to ni tisto...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Remote Desktop problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1230 (1076) | DaDek |
» | Windows bodo dobili črno skrinjico (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 7408 (5810) | MrStein |
» | Bill Gates: Longhorn leta 2006Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2998 (2998) | andrej |
» | Nadlezen Blue Screen v Win 2000 ProOddelek: Operacijski sistemi | 1010 (885) | krneki |
» | Filmi ne delajo in ne delajo...grhhhh....!!!!Oddelek: Zvok in slika | 2342 (1908) | Damjan Jagar |