Forum » Operacijski sistemi » Win 2k - userenv
Win 2k - userenv
l0wc4 ::
Pojavlja se mi sledeča napaka, na Win 2k pro, ko se mi odjai en user:
Windows cannot unload your registry class file. If you have a roaming profile, your settings are not replicated. Contact your administrator.
DETAIL Access is denied. , Build number ((2195)).
Ko da Log off Saxo potem čaka in čaka, da pride do tistega screena za pritisnit ctrl-alt-del. V event logih pa mi izpiše gornjo napako. User ima administratorske pravice. Vse to je na eni mašini ki ima kreirane štiri userje.
Windows cannot unload your registry class file. If you have a roaming profile, your settings are not replicated. Contact your administrator.
DETAIL Access is denied. , Build number ((2195)).
Ko da Log off Saxo potem čaka in čaka, da pride do tistega screena za pritisnit ctrl-alt-del. V event logih pa mi izpiše gornjo napako. User ima administratorske pravice. Vse to je na eni mašini ki ima kreirane štiri userje.
andrej ::
kaksne mas NTFS security ACL-e na Document and Settings direktorijih? poglej v KB, ker sem enkrat vido nekaj na to temo...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SurvariumOddelek: Igre | 2473 (715) | oo7 |
» | Računalnik se ne ugasne oz. Windows se ne zaustaviOddelek: Pomoč in nasveti | 4260 (4161) | The_hammer |
» | Kako v Win2k premakniti mapo Documents and Settings?Oddelek: Operacijski sistemi | 1875 (1841) | Mercier |
» | win Xp - problem z userjiOddelek: Operacijski sistemi | 1048 (913) | miha |
» | win2k uporabnikiOddelek: Programska oprema | 973 (856) | CWIZO |