» »

ircanje z IPv6

ircanje z IPv6

BB4l ::

Pozdravljeni!
Imam težavo, ki je sledeča..
Pred kakšne pol leta sem si uredil IPv6 tako, da sem ustvaril tunnel, se prijavil na LINZ, konfiguriral ASYboV6, ... sedaj pa imam problem. Ko se želim povezati mi napiše naslednje:
* Connecting to 213.143.83.220 (5555) ---
* [10053] Software caused connection abort ---
* Disconnected

ker sem že večkrat poiskusil, vendar brez uspeha, se sprašujem kaj bi bilo narobe, zato sprašujem vas, če je že kdo imel podoben primer.
aja, še to. vmes sem formatiral računalnik in vse na novo naložil. spet sem šel po vodiču na isti način kot takrat, vendar sedaj ne dela. takrat je delalo brez problema
LP

ronaldo ::

linz je pred kratkim zbrisal vse tunele tak da je moral vsak na novo na linzu se registrirat. si se tudi ti ? verjetno je to napaka, ce pa ne pa probaj se konektat na 127.0.0.1 5555 .

BB4l ::

ja sej lih tut tuki je problem... ko hočem še 1x registrirat mi napiše:
Error: Duplicate Adress

largie ::

linz ni zbrisal vseh I-line vnosov v konfiguracijo serverja, ampak je vsak dobil mail da mora potrditi svoj I-line, mogoče si ga spregledal.
drugače ti pa ipv6 dela? preveriš lahko tako da recimo klikneš ta naslov in malenkost poscrollaš da vidiš dno strani.
pa še to, mislim da ne govorim tega prvič, namesto asybo poišči relay6, razen če se bojiš ukazne vrstice :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

IPV6 Irc serverji ? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
10018574 (13731) UnderTaker_
»

ipv6 for g33k`s (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
7713040 (9596) Kami
»