Forum » Pomoč in nasveti » Kateri cdji so najboljsi??
Kateri cdji so najboljsi??
Cosmo ::
Mitsui so vedni bli eni najboljsih
I am Pentium of Borg. Division is futile. You will be approximated.
OZZY ::
O teh cdjih je bilo že ne vem kolikokrat govora. V glavnem prevečkrat. Pač cvsak ima neko svojo firmo, ki mu odgovarja.
Go with the flow.
kuzifix ::
Vse je relativno. Dejstvo je, da so na svetu cca samo 3 vecje fabrke cdjev (mislm da Mitsui, TDK, pa se ena), vsi ostali pa jih odkupujejo pa popajo gor svoje nalepke. Sam s tem da eni kupujejo cdje z napako, eni tabolse. Men osebno so najbols TDK, Teac, Traxdata, Maxell. Glede % unicenih je pa vecinoma odvisno od pekaca. Najvecji % unicenih sm mel pa z Boederjevimi (s Philipsovim pekacem) al kaj so ze ...
Sometimes I think the surest sign that intelligent life exists elsewhere in the universe is that none of it has tried to contact us.
teac ::
Sam uporabljam MITSUI Golden Eye in jih nebom zamenjal še dooolgo ne!!! Največ CD-jev pa sem uničil od Traxdat-e Gold(največ krat se je narobe zapeklo-pa ne vem zakaj)!!!
3LeR. ::
TDK refle-X so najbolši men (1650 sit/10kom v Techtradeu)
700 MB pa kokr veter piha :) pa kar je najcenej
btw TDK METAL so pa kurac. moja pečka jih ne mara (hp cd writer+ 9110i) in ga sfuka takoj .
700 MB pa kokr veter piha :) pa kar je najcenej
btw TDK METAL so pa kurac. moja pečka jih ne mara (hp cd writer+ 9110i) in ga sfuka takoj .
teac ::
Webmojster:
Kje si pa ti slišal, da so Mitsui CD-ji dragi. Enako dragi so kot Traxdata al pa kteri drugi. Nič nad povprečjem! 10 CD-jev 1.900 v Big Bang-u (MB).
Tejo:
Traxdatinih CD-jev pa se jaz raši izogobam, ker sem jih že preveč uničil in jih zato rajši ne kupujem več.
No, sicer pa je to res odvisno od posameznika katere CD-je ima najrajši oz. so za njega najboljši!!!
Kje si pa ti slišal, da so Mitsui CD-ji dragi. Enako dragi so kot Traxdata al pa kteri drugi. Nič nad povprečjem! 10 CD-jev 1.900 v Big Bang-u (MB).
Tejo:
Traxdatinih CD-jev pa se jaz raši izogobam, ker sem jih že preveč uničil in jih zato rajši ne kupujem več.
No, sicer pa je to res odvisno od posameznika katere CD-je ima najrajši oz. so za njega najboljši!!!
AtaStrumf ::
Jaz uporabljam vse po vrsti od philipsa do mitsuija do silverja do TDK-ja do Dataright do Rimax ... in nikoli niti enega samega problema, ki ga nedi jaz sam zakrivil. Tko da sploh ni frke.
Cosmo ::
Mitsui majo kar ugodno pri www.rolan.si .... po okoli 130 sit za enega... pa se to je ql - ce se joinas na njihovo mailing listo dobis free cd - mitsui gold (pri nas se je cela familija joinala)
I am Pentium of Borg. Division is futile. You will be approximated.
Webmojster ::
ja ja saj vem da gre snemat pri visji hitrosti mitsui-ja, pol pa ti divx preskakuje (sem slisal baje )
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | cd-jiOddelek: Kaj kupiti | 2016 (1623) | frenk |
» | Prazni CD-ji - Kvaliteta!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2194 (1637) | Lime |
» | NAJ CD-R cedeji?Oddelek: Kaj kupiti | 1588 (1368) | Dami |
» | Katere cd-je za audio??Oddelek: Zvok in slika | 1841 (1384) | miranpozar |
» | CD-jiOddelek: Pomoč in nasveti | 2059 (1789) | Han |