Forum » Pomoč in nasveti » PCI - USB 2.0 kartica
PCI - USB 2.0 kartica
beni ::
Živjo
Imam problem z namestitvijo USB 2 kartice na PCI slot. Ker je comp že star (Concord plata) ima samo dva PCI priključka na plati. Ker jih rabim več sem montiral PCI USB2 kartico in že pri zagonu jamra. Če ne zmrzne na zagonu pa takoj po pojavi namizja. Comp je pred časom že delal z PCI-USB1.1 kartico, po namestitvi Win XP (SP1a) pa noče ne s staro USB1.1 ne z novo USB 2.0
Kaj je finta?
LP Beni
Imam problem z namestitvijo USB 2 kartice na PCI slot. Ker je comp že star (Concord plata) ima samo dva PCI priključka na plati. Ker jih rabim več sem montiral PCI USB2 kartico in že pri zagonu jamra. Če ne zmrzne na zagonu pa takoj po pojavi namizja. Comp je pred časom že delal z PCI-USB1.1 kartico, po namestitvi Win XP (SP1a) pa noče ne s staro USB1.1 ne z novo USB 2.0
Kaj je finta?
LP Beni
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vtaknem USB --> PC se obesiOddelek: Pomoč in nasveti | 1678 (1312) | hojnikb |
» | Matična plošča in usb 2.0?Oddelek: Strojna oprema | 2415 (1881) | itsmeanthony |
» | Počasen prenos podatkovOddelek: Pomoč in nasveti | 1803 (1611) | MrStein |
» | usb 2.0 cardbus adapter - ne dela prow=( pumagte!!Oddelek: Strojna oprema | 1280 (1210) | jest10 |
» | priklop naprav na USB in zamrzovanje pc-ja...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1527 (1295) | Duhec |