» »

Na northbridgu od nForce2 samo 1.20 V!!

Na northbridgu od nForce2 samo 1.20 V!!

Sergio ::

Kar narnkrat mi je začela crkovati miš in tipkovnica. Vse ostalo dela, samo miš in tipkovnica crkne. Pomaga edino še restart, nobena kolobocija z USB porti ne pomaga. Tudi če je tipkovnica na PS/2, enaka zgodba.

Ugotovil sem, da temu botruje frekvenca SAMO 1.20 V na MCPju (namesto 2.00 V!!). Poskusil sem že malodane vse, razen zamenjave napajalnika (dobim jutri).

Je imel že kdo podobne izkušnje? Osnovna plošča je EPoX 8RDA3+, gor je Barton 2500+.

Hilfe.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Add.:

Ni napajalnik. Poskusil zamenjat, enaka storija. Po 30 min mi neha delat vse kar je na PS2 in USB. Sicer kista dela.

Plus -- zna kdo od vas dvignit napetost na MCPju manualno?
on se ji zoperstavi.

OwcA ::

Vdd mod?
Otroška radovednost - gonilo napredka.

Ga nimam.

Sicer sem se pa vceraj pogovarjal z morphom, in je izgleda to resitev. Owca, koliko mas kej casa cez teden? :)

(Placam pico pa sok ter (cas trajanja instalacije voltmoda + cas pitja inu jetja) ur moje pozornosti :D )

Sicer se pa bojim, da bi znal biti kaksn kondenzator fucked up.
on se ji zoperstavi.

boštjan ::

moje mnenje je,da je tole zrelo za uveljavitev garancije,razen,če ti je to edini comp,pa ne moreš čakat,pol te res samo Vdd mod reši.

PRST ::

Hej Sergio, kolk maš Vcore voltažo in ostalo. Mam isti sistem pa sem mel tud mal problemov s sesuvanjem, če so bile voltaže na defolt.

PRST ::

Kolk maš Vcore in ostale. Sam mami iso plato in procesor in sem imel kr nekaj problemov s sesuvanjem, če so ble vse voltaže na defolt.

TribesMan ::

Če je še garancija potem kar po njej... če pa ni potem pa lotkolm v roke pa Vdd mod... Lahko ti ga tud jest naredim, če je Owca busy...

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

OwcA ::

@Sergio: če garancija ne pride v poštev, se brez problema lahko dobiva in pogledava kako in kaj.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

Garancije ni več.

Ostale voltaže so popolnoma, ampak POPOLNOMA on-track. Čisto dobre.

Hvala za ponudbe. Kdorkoli bi imel tekom tega tedna čas, bi ga res lepo prosil, če se lahko ustavi pri meni doma s potrebnimi pripomočki. Pica in sok sta še vedno v igri :)

Res bi pa prosil, če bi lahko to čim prej naredili, ker se mi sedaj začenjajo izpiti, za kar na FRIju kar nekako rabiš delujoč računalnik. Ob slabšem momentu ne bi mogel crknit.

Torej .. kdo se javi? :D
on se ji zoperstavi.

Hmmm Sergio, ti si z Grosuplja, a ne? No jest sem iz Dobrepolja... grem vsak dan tam čez v Lj... zdej treba je sam en termin najdit... če si v petek od 11h naprej kej frej se da zmenit... do 11h sem v Lj pol sem pa frej... se nekako do tebe pripeljem pa zrihtamo...

LP

TribesMan

OK, v petek bom okoli petih popoldne doma. Te poklicem jutri tekom dneva na mobitel, pa se zmeniva detajlno. (Cifra iz profila?)
on se ji zoperstavi.

Številka iz profila je prava... sam kliči po 12h, ker do 12h sem na faksu... al pa če si na faksu jutri me pokliči med odmorom pa se zmenimo...

LP

TribesMan

Zgodovina sprememb…

Si iz FRI?

Jutri mam ob 10:00 konec vaj (07:00 do 10:00 nepretrgoma).

Dejva v ZS nadaljevat:)
on se ji zoperstavi.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Twinmos twister pc3700

Oddelek: Navijanje
451892 (1234) PlayTheGame
»

Chiftek 420W spreminjanje voltaže (strani: 1 2 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
807165 (5777) BigSexy
»

Corsair Twinx XMS pc3200 512mb se ne navijajo*?

Oddelek: Navijanje
241815 (1466) BaRtMaN
»

Vsense 3,3V PSU mod

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
101212 (1097) _Dejan_
»

twinmos twister PC3700 C2 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
1077642 (5774) mare87

Več podobnih tem