Forum » Zvok in slika » migetanje slike iz webcam-a
migetanje slike iz webcam-a
ŽirC ::
Problem je sledec, imam spletno kamero WideoCAM Web V3 od Geniusa, driverji in software frisni, grafa GF FX 5700 Ultra.
Ko zalaufam program za snemanje iz webcama mi slika, ki jo prenasa kamera migeta, obcutek mam da z frekvenco nekaj ne stima, probu sem ze z 50 in 60 hz in nic ni bolse, poleg brskanja po racunalmiku in internetu, mi na misel ne pride nic vec kaj bi bilo narobe.
Lp, ZirC
Ko zalaufam program za snemanje iz webcama mi slika, ki jo prenasa kamera migeta, obcutek mam da z frekvenco nekaj ne stima, probu sem ze z 50 in 60 hz in nic ni bolse, poleg brskanja po racunalmiku in internetu, mi na misel ne pride nic vec kaj bi bilo narobe.
Lp, ZirC
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Snemanje ljudi ni dovoljeno, je rekla informacijska pooblaščenka ... ampak ...Oddelek: Loža | 3265 (2526) | feryz |
» | Nujno Pomoč - Kamera IP nastavitveOddelek: Pomoč in nasveti | 7563 (6832) | pSP 3004 |
» | Video nadzor, ali kako drugače zaščititi hišoOddelek: Pomoč in nasveti | 7501 (6909) | xCore |
» | Prenos videa s kamere na PCOddelek: Pomoč in nasveti | 4344 (3866) | Idrizi |
» | videonadzorOddelek: Loža | 1797 (1383) | iration |