Forum » Navijanje » Voodoo 3 is shit!!!!
Voodoo 3 is shit!!!!
sirotka ::
Moj frend je ves vesel kupu v3 3000 in točno po enem letu mu je crknu!!!, pol sm ga odkupu za 1000sit in sm ugotovu, da so sm 3 žičke pretrgane, to so tiste, ki so potem spelame na konektor za monitor!!!
Evo, to ti je dobra naložba
Evo, to ti je dobra naložba
- zaklenil: luni ()
OZZY ::
To je pa lahko un frend sam kriv in ne proizvajalec. Kaj pa veš kaj je on z njim delal. sgurno ti ni vsega povedu.
Go with the flow.
abcde7 ::
Ja a če bi dal nove žičke bi delal? Jest mam voodoo3 2000, kok kj mislte da bo kj delav? Nč ga nisem navil!
Administrator ::
Jest mam 2000@3000 pami dela se cist ql.Od tvojga frenda voodoo se pa tud ni mogu sam od sebe unict.
freserovski ::
jaz mam tudi v 3000, pa dela čisto normalno, zaj že čisto od začetka, ko je ven prišel, tako da..., pa še to, delajo mi čisto vse igre, na 800x600, in to na p II 400@530 , brez da bi štekale
pa žičke se tudi niso mogle same od sebe pretrgat, samo kaj veš---voodoo , bwahaha
pa žičke se tudi niso mogle same od sebe pretrgat, samo kaj veš---voodoo , bwahaha
Problemi so, problemi bodo! Kurc jih gleda!!
Marjan ::
ma dej tih bod s takimi se bo spet tist prepir razvil......voodoo.......bla...bla
ste tud neresni
ste tud neresni
slycer ::
Kdo prav, da je V3 šit, mamu vam!!
Vooodoo3 je še vedno solidna kartica. Jaz poganjam Serious Sama na 1024*768, pa mi dela čisto solidno. In to na precej povprečnem sistemu (C500). No OK je že v letih, ampak še vedno zmore poganjati najnovejše igre. T&L gor ali dol.
Voodoo3 je bila dobra naložba, sedaj pa ni več.
p.s. Nisem nikakršen fan 3dfx-a, samo toliko, da vam izrazim svoje občutke
Vooodoo3 je še vedno solidna kartica. Jaz poganjam Serious Sama na 1024*768, pa mi dela čisto solidno. In to na precej povprečnem sistemu (C500). No OK je že v letih, ampak še vedno zmore poganjati najnovejše igre. T&L gor ali dol.
Voodoo3 je bila dobra naložba, sedaj pa ni več.
p.s. Nisem nikakršen fan 3dfx-a, samo toliko, da vam izrazim svoje občutke
malinavc ::
Jst mislim da vsi ki pravjo da jim na nevem kakšnih jajcah vse dela tekoče, nastavitve majo na max sploh ne vejo kak mora delat da je ´tekoče´.Recimo, ko je pršu vn NFS4 in ga jst še nism mel mi je reku frend nej pridem k njem da bova igrala in da mu dela 100& tekoče in vse seveda na max.Pridem jst k njem pa vidim kak dela, sploh nism mogu verjet da lahko on igra na takih ˝stopnicah˝, to je tako slika zaostajala, vmes si lahko še TV gleda normalno pa nisi nč zamudu.Tak da ne govorit da vam na V3 in podobnih vse dela tekoče!
...odvisno s katere perspektive gledamo...
danielka84 ::
eh..., ste vsi nekam čudni tukaj...
Voodoo3 je odslužil svoj cajt, sedaj so kartice nove generacije zunaj!!
Sam sem tud mel Voodoo3, in je bil za svoj cajt zelo dobra kartica, pred pol leta ga je pa konkurenca povozla :( ...žal...
LP
Voodoo3 je odslužil svoj cajt, sedaj so kartice nove generacije zunaj!!
Sam sem tud mel Voodoo3, in je bil za svoj cajt zelo dobra kartica, pred pol leta ga je pa konkurenca povozla :( ...žal...
LP
crusader ::
Mah ne vem kaj imate tolko proti v3.Je res da je že star in je pač zato tolko slabši.Čeprav se da tudi z njim solidno igrat igre.V3 je pač raztural pred enim letom zdej so pa novejše kartice vn prišle.Zato res ne vem zakaj se tolko prepirate okoli tega
ABX ::
Takšne ljudi rabimo na forumu. Pametne in racionalne.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
`DoC ::
Voodoo 3 2000/3000/3500 je kartica ki je carovala takrat ko je prišla ven in so se lahko ostale poskrile kam so hotele. res je da jo je kasneje čas povozu predvsem 3dfx ki ga je pohrustala nVidia (odkupila). Sam imam voodoo 3 2000 in sem zelo zadovoljen s to kartico, ter je ne nameravam zamenjati še najmanj leto ali pa dve. Tako!
+°´°+,¸¸,+°´°~What We Do In Life, Echoes In Eternity~°´°+,¸¸,+°´°+
luni ::
sirotka, Huey P, tejo_no1, MULC... zaradi teh izpadov ste si prisluzili prvo opozorilo... cestitam
Artificial Intelligentia
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | long live Vodoo 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 4758 (4032) | Senitel |
⊘ | za znoretOddelek: Pomoč in nasveti | 2029 (1604) | whatson |
» | Voodoo - VROČE!!!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1822 (1525) | Evil|One |
» | vodoo3 in COlin 2Oddelek: Igre | 1976 (1705) | rookie |
» | voodoo3Oddelek: Zvok in slika | 1201 (984) | Enzo77 |