Forum » Navijanje » Overcloakanje voodoo bansheja
Overcloakanje voodoo bansheja
McHregec ::
S čim lahko overcloakam voodoo bansheja in do kok ga lahko spravim. Sam ne mi rečt s power stripom ker ne znam. Hladil ga bo pa FCPGA hladilnik z ventom.
Destroyer Of The Worlds.
- spremenil: McHregec ()
msmiha ::
Na enem res starem Jokerjevem cdju je bil en dodatek s katerim si lahko spremijal uro procesorja. Drugačepa pod Power Stripom stisneš na tipko info se mi zdi da je zadja in izbereš gor voodoo al neki takega
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
OZZY ::
TAm na power stripu imaš potem, ko se ti da v tray in klikneš enkrat na tisto ikono advanced options. POl pa tam samo izbereš preformance. Imaš potem dve oopciji za memory in za core clock in samo povišuješ dokler ne dosežeš največje stabilnosti pri najbolj naviti opciji.
Samo morem reč, da pri mojem ati maxx kartici stva ne deluje. Se da navit ampak ni učinka.
Samo morem reč, da pri mojem ati maxx kartici stva ne deluje. Se da navit ampak ni učinka.
Go with the flow.
Paramedic ::
Če maš creativovega, morš dat gor creativove goninike in lahko iz njih naviješ. Dela pa max. do 115 mhz in se bolj slabo pozna (do 1 fps se mi zdi v q3a).
End transmission.
TribesMan ::
http://www.voodooextreme.com/koolsmoky/...
Tale programcek jest uporablam ze dve leti in imam navitga Creativovega Bansheeja na 120/125 GPU/MEM.
Tale programcek jest uporablam ze dve leti in imam navitga Creativovega Bansheeja na 120/125 GPU/MEM.
fictionel ::
kva pa kj za ubogega voodooja 2??
al je kj ; pa kolk bi se kj bl greu(upam da cimmn) al pa kolk bi se to poznal pr igrcah?
em... kolk je pa default pr voodoo2 (12mb)?
tenx anyway
al je kj ; pa kolk bi se kj bl greu(upam da cimmn) al pa kolk bi se to poznal pr igrcah?
em... kolk je pa default pr voodoo2 (12mb)?
tenx anyway
slycer ::
Bansheeja boš navil kvečjem na 120 Mhz, ker gre za čip, ki se prekomerno greje. Potem se ti bo pa zadeva začela počasi pregrevati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | voodoo3 3000 na AGP 2x OC how to?Oddelek: Navijanje | 1967 (1675) | tiborrr |
» | OC-janje Radeona 7500 z Rage3dOddelek: Navijanje | 902 (760) | Boki_ |
» | GeForce 4 MX 440 128MBOddelek: Navijanje | 1044 (830) | Tic |
» | Volt mod na grafični (stari grafični)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1875 (1177) | Tic |
» | Navijanje Geforca 2 MX DDR?Oddelek: Zvok in slika | 1632 (1481) | R@C@ |