» »

DC++

DC++

nino ::

A kdo kaj ve kako se postavi lastni hub na dc++? Rabil bi par informacij, a mora hub delatt na domačem računalniku ali ga lahko dam na kakšen public server. Če ga lahko dam na kateri serverbi ga lahko dal če kdo pozna kakšen server kjer bi ga lahko gor dal. Sem že gledal FAQ na DC++ help pa mi ni glih najbolj jasno mam pa že tudi program za hub ( PtokaX DC Hub 0.3.2.6 TestDrive 4.99 )

LP

Rekec ::

ja kr na tem programu za hub ostani. Potem pa pojdi na http://www.no-ip.com/ in si registriraj BREZPLAČNO domeno, pri kateri samo še nastaviš svoj IP (kaj maš adsl al kabel- pa kako hitrost maš?) Potem pa vtipkaš v ptokax ime domene pa Port, nastaviš vse stvari (ime, Wlcom msg,...) in zaženeš. Pazi da imaš firewall izklopljen. Jaz sn že enkrat to naredil, samo ti povem da je brezveze, ker moraš imet velik upload (vsaj 30 kb/s), ap računalnik prižgan večino, če ne že cel dan!

nino ::

mam kabelski modem paket 1024/256kbs. Pa hardwerski firewall tko da mi ne zaradi tega mogoče noče delat :( . a mogočpe kdo ve če bi kam drugam ga lahk dal da bi hub skos lafu???

domeno ma ze registrirano in vse to sam firewall me zgleda zeza

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: nino ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

firewall in DC++hub postavitev

Oddelek: Omrežja in internet
61440 (1301) djandy00
»

ADSL-kako povezati 4 PC?

Oddelek: Omrežja in internet
121968 (1694) ToniT
»

Linux server

Oddelek: Pomoč in nasveti
151153 (1012) miranpozar
»

Mreza za 1 teden

Oddelek: Pomoč in nasveti
151496 (1262) ToniT
»

dva racunalnika + mreza +oba dostop do interneta (kako?)

Oddelek: Pomoč in nasveti
271641 (1308) leskovsekg

Več podobnih tem