Forum » Kaj kupiti » Kakšen računalnik rabim
Kakšen računalnik rabim
thechef ::
Pozdravljeni. Jaz bi moral kupit računalnik, ki bi deloval kot server in na njega bi imel povezanih dest drugih računalnikov z internetno povezavo. Mene zanima kakšen računalnik (kakšen procesor, koliko ram-a, hd, kakšno grafično... ) moram kupit in kaj vse še potrebujem, da bo stvar delovala (programska oprema, ruterji... ). Imam najhitrejšo adsl povezavo.
V upanju, da mi boste ugodili se vam v naprej zahvaljujem.
V upanju, da mi boste ugodili se vam v naprej zahvaljujem.
- polepsal: Gandalfar ()
Boki_ ::
Povej malo več o funkcijah serverja oz. čemu bo namenjen, sam za povezavo kompov,... Pa povej kok $$$ maš na razpolago.
I'm back
Zheegec ::
Za router rabiš kakšen P3 800MHz, 512MB RAM in pa Linux pa je že preveč.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Gandalfar ::
Ce se bo sel samo ICS pa kaksna preprosta samba in apache mu bo dovolj ze Pentium I s 64MB rama...
Phoebus ::
grrr še eden tistih ki bi za router kupli P4 s hudo grafično kartico, 500GB HDD, 100xUSB in 1x ethernet
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Domači DIY routerOddelek: Omrežja in internet | 4266 (2691) | mzakelj |
» | Izdelava domačega RuterjaOddelek: Omrežja in internet | 1237 (972) | an0nimen |
» | Kako postaviti domači usmerjevalnik(router) oz. server?Oddelek: Omrežja in internet | 3102 (2750) | tx-z |
» | Postavljanje strežnika (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4985 (3934) | tx-z |
» | sesuvanje mreže (router)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2877 (1862) | motorist |