Forum » Operacijski sistemi » Apliciranje nastavitev iz SuSE v Slackware linux
Apliciranje nastavitev iz SuSE v Slackware linux
TICKO ::
Imam naslednjo tezavo in sicer:
Za workstation uporabljam SuSE 9.0, in ker hocem na slackware imam problem z internetom in sicer. Uporabljam kablski internet in kablski modem in sicer prek USB-ja kar je problem. Za SuSE sem nasel na njihovi strani manual kako se skonfigurira modem z YaST-om, v slacku pa ne vem kk bi se zadeve sploh lotil. zdaj sem pa mislil da bi iz SuSE prebral nastavitve in bi potem enake nastavitve nastavu v slackware. ?eprav niti ne vem kak?ne ukaze naj uporabim da sploh vidim kaj naj apliciram. ifconfig ne vrne nic pametnega. ?e ma kdo kak predlog kako bi to naredil, naj pove.
Hvala in LP
Za workstation uporabljam SuSE 9.0, in ker hocem na slackware imam problem z internetom in sicer. Uporabljam kablski internet in kablski modem in sicer prek USB-ja kar je problem. Za SuSE sem nasel na njihovi strani manual kako se skonfigurira modem z YaST-om, v slacku pa ne vem kk bi se zadeve sploh lotil. zdaj sem pa mislil da bi iz SuSE prebral nastavitve in bi potem enake nastavitve nastavu v slackware. ?eprav niti ne vem kak?ne ukaze naj uporabim da sploh vidim kaj naj apliciram. ifconfig ne vrne nic pametnega. ?e ma kdo kak predlog kako bi to naredil, naj pove.
Hvala in LP
www.tickobox.com
www.scooter-on.net
www.scooter-on.net
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prekinjanje dial-up povezave na linuxu... KPPPOddelek: Operacijski sistemi | 1175 (1036) | sverde21 |
» | Kateri linux za domače delo?Oddelek: Operacijski sistemi | 2711 (1888) | gpg |
» | Linux za začetnike (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5865 (4853) | BigWhale |
» | prvi Linux (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5108 (4068) | mile |
» | še ena o linuxuOddelek: Programska oprema | 1779 (1484) | Ziga Dolhar |