Forum » Zvok in slika » Kreiranje DVDja...s čim?
Kreiranje DVDja...s čim?
All ::
Trenutno uporabljam za kreiranje domačih DVD-jev Ulead DVD vorkshop.
Moti me to da traja kodiranje 1h30 min, čeprav so posnetki prej pripravljeni v DVD ali pa v 1/2 DVD formatu.
Ker program priporočate da bi se to izvedl v razumno hitrem času in da bi imel program integrirano tudi izdelavo menijev.(Ulead je to naredu na easy & userfriendly način)
Za primerjavo ...DVD Shrink mi DVD zripa in stisne na 50% v dobrih 15h minutah (max)
Sistem nebi smel bit problem.
P4 2,8 @ 3,2
2x 256 M 1/1
Thx
Moti me to da traja kodiranje 1h30 min, čeprav so posnetki prej pripravljeni v DVD ali pa v 1/2 DVD formatu.
Ker program priporočate da bi se to izvedl v razumno hitrem času in da bi imel program integrirano tudi izdelavo menijev.(Ulead je to naredu na easy & userfriendly način)
Za primerjavo ...DVD Shrink mi DVD zripa in stisne na 50% v dobrih 15h minutah (max)
Sistem nebi smel bit problem.
P4 2,8 @ 3,2
2x 256 M 1/1
Thx
CaqKa ::
probaj z dvdlabom
samo ta nima nekih templejtov kot ulead.. ulead je namreč za domače priložnostne peke.. dvd-lab pa je bolj advanced.
jaz delam domače vhske na dvd.
pred tem pa naredim z dvdlabom menuje in zadeva pač traja.. na mojem celeronu 566 dela dvd (muxanje itd...) tam nekje 40 minut.
samo ta nima nekih templejtov kot ulead.. ulead je namreč za domače priložnostne peke.. dvd-lab pa je bolj advanced.
jaz delam domače vhske na dvd.
pred tem pa naredim z dvdlabom menuje in zadeva pač traja.. na mojem celeronu 566 dela dvd (muxanje itd...) tam nekje 40 minut.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CaqKa ()
All ::
ma ni problem muxanje
problem je pretvarjanje iz mpeg al pa vob...(ki je kao v pravem formatu) v tmp.mpeg fajl, za muxanje pa porabu 3-4 minute
bom probu če se kej hitrej obnese
THX
problem je pretvarjanje iz mpeg al pa vob...(ki je kao v pravem formatu) v tmp.mpeg fajl, za muxanje pa porabu 3-4 minute
bom probu če se kej hitrej obnese
THX
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 77883 (20019) | CaqKa |
» | Editing videa pod LinuxomOddelek: Operacijski sistemi | 2831 (2336) | CaqKa |
» | avi 2 dvd najlazji nacin!?Oddelek: Zvok in slika | 2143 (1711) | Hevidi |
» | Program Sonic MyDVD ali kaj drugega?Oddelek: Zvok in slika | 1190 (1148) | CaqKa |
» | program za izdelavo DVD menijevOddelek: Zvok in slika | 2571 (2456) | JohnyB |