Forum » Programska oprema » Kateri program za File Recovery??? NUJNO!
Kateri program za File Recovery??? NUJNO!
meszaj ::
Po pomoti sem izbrisal kolegu neko mapo, ki je izgledala prazna, a ni bila (imel je hidden files...).
Sedaj pa nujno potrebujem nek FILE RECOVERY program, da zadevo obnovim.Pocutim se res grozno .
Probal sem z system mechanic search & recover, pa je naslo vso saro od mp3jev do filmov samo ta direktorij ne.(v direktoriju je za cca 100 mega fajlov, vecinoma tekstovnih datotek)
1.Vecina fajlov je bila pod hidden, a je mozno da zaradi tega nic ne najde?
2.Kateri file Recovery program se svetujete (za windows xp)?
thnx in advance
Sedaj pa nujno potrebujem nek FILE RECOVERY program, da zadevo obnovim.Pocutim se res grozno .
Probal sem z system mechanic search & recover, pa je naslo vso saro od mp3jev do filmov samo ta direktorij ne.(v direktoriju je za cca 100 mega fajlov, vecinoma tekstovnih datotek)
1.Vecina fajlov je bila pod hidden, a je mozno da zaradi tega nic ne najde?
2.Kateri file Recovery program se svetujete (za windows xp)?
thnx in advance
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
robio ::
Jaz sem po nesreči formatiral cel disk in sem ogromno dobil nazaj z Ontrack Easy Recovery. Problem so bile edino kompresirane datoteke ( zip,rar..). Te so šli adijo. Pomembno je tudi, da potem ko zbrišeš ne zapisuješ na ta disk, dokler ne poizkušiš obnovit.
Kr nekdo ::
jaz sem še za vsako tako stvar uporabil Easy Recovery Pro ki mi je našel res vse, je pa tudi res da v primeru da nekaj pomotoma zbrišeš iz diska, boš to lahko našel 100% pod pogojem da nisi nič na disk pisal oz. snemal, ker ko enkrat prepišeš naslov na disku, lahko rečeš adijo.
javi kak se bo končalo
lp
javi kak se bo končalo
lp
gofra ::
Get Data Back - komentarji uporabnikov povedo vse. Poleg tega sem z njim obnovil (in to po formatiranju) kar sem želel...
Vikking ::
ponavadi ni glih tak problem v programu samem, ampak v dejstvu da če je bil nov podatek napisan na tisto mesto kjer je ležal izbrisan podatek, ti pač program ne more nič najdit!!!
darkolord ::
jaz imam do sedaj najboljše izkušnje z Stellar Phoenix FAT & NTFS... rešlo mi je cel disk po tem, ko ga je setup od OSa formatiral in že začel inštalirat gor... (ostali programi sploh niso našli starega MFTja)
Go-ahead ::
Sam imam še večji problem. Prek mreže sem na serverju zbrisal mapo. S katerim programom je mogoče prek mreže to restavrirati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izbrisane datotekeOddelek: Pomoč in nasveti | 930 (815) | tanov |
» | Poškodovana particija kako jo resitOddelek: Pomoč in nasveti | 2856 (2727) | TEDY |
» | prepis datoteke - undo - NUJNO!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1449 (1251) | amigo_no1 |
» | Zamenjava elektronike na diskuOddelek: Strojna oprema | 1833 (1574) | Azrael |
» | Particija izginila -- pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1558 (1316) | misso |