Forum » Pomoč in nasveti » Hladilnik na grafiki --> prilepljen
Hladilnik na grafiki --> prilepljen
lopov ::
Ziv!
Kupil sem rabljen Gf3 TI200 in ima montiran pasiven hladilnik. Zelel sem zamenjati pasto in ko sem odstranil zatice ugotovim, da so rebra *prilepljena*.
Prostora ni ravno dosti, pa tudi ne vem, a lahko nadaljujem z odstranjevanjem al je to prevec tvegano?
Kaksen namig dobrodosel.
b.
Kupil sem rabljen Gf3 TI200 in ima montiran pasiven hladilnik. Zelel sem zamenjati pasto in ko sem odstranil zatice ugotovim, da so rebra *prilepljena*.
Prostora ni ravno dosti, pa tudi ne vem, a lahko nadaljujem z odstranjevanjem al je to prevec tvegano?
Kaksen namig dobrodosel.
b.
- spremenil: lopov ()
lopov ::
Phew ... Ce bi sel najprej googlat pa pol sprasevat, bi bilo tudi fino.
Uglavnem, 15 minut na -18 stopinj in hladilnik je sel dol. Edino kar sem pozabil je to, da bi kartico zavil v kaksno vrecko ... trenutno jo susim s fenom :)
Uglavnem, 15 minut na -18 stopinj in hladilnik je sel dol. Edino kar sem pozabil je to, da bi kartico zavil v kaksno vrecko ... trenutno jo susim s fenom :)
lambda ::
Ko je ravno tema o hladilniku na grafičnih. Zdele sem pršu domov, pa sta dva mala mulca igrala GTA VC. Pa reče edn, zakaj je tolko hroščev v igrci. Pogledam, in res sami artekafti. Usmerim pogled skozi pleksi steklo.
Neoriginal hladilnik od GF4200ti je ležal na dnu kište, grafa pa navita ko prasica. Na srečo se ni nič skurilo ... lahko bi mi grafo zaradi pregrevanja pa še audigy-ja malo popeklo zaradi kratkih stikov.
lucky me ...
Neoriginal hladilnik od GF4200ti je ležal na dnu kište, grafa pa navita ko prasica. Na srečo se ni nič skurilo ... lahko bi mi grafo zaradi pregrevanja pa še audigy-ja malo popeklo zaradi kratkih stikov.
lucky me ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri gospodinjski hladilnik? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 40700 (2495) | klekej |
» | Cpu overclockOddelek: Navijanje | 6857 (1944) | KTr1sk |
» | Smer pretoka zrakaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3447 (2785) | axee |
⊘ | navijanje škodi procesorjem :POddelek: Navijanje | 2084 (1643) | Čmrlj |
» | (Ne)normalno segrevanje procesorja?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2311 (1835) | BlackHole |