Forum » Operacijski sistemi » Fedora Core 2 Test 3
Fedora Core 2 Test 3
kmetsoft ::
Spravil sem se inštalirat to distribucijo, ki temelji na Red Hatu 9. Imam pa še nekaj težav, namreč pri inštalaciji grafičnih driverjev (nvidia).
Problem je namreč v tem, da moraš, da lahko izvedel tisto inštalacijo zapreti Xe. Povsod sem že gledal, kje to narediti, pa ne najdem, kjerkoli vržem zadevo ven, se zažene. Nisem čisto nov v temu, ampak tokrat me pa res zajebava. Tudi ko zadevo killam se spet zažene. Mogoče kdo ve za rešitev?
Problem je namreč v tem, da moraš, da lahko izvedel tisto inštalacijo zapreti Xe. Povsod sem že gledal, kje to narediti, pa ne najdem, kjerkoli vržem zadevo ven, se zažene. Nisem čisto nov v temu, ampak tokrat me pa res zajebava. Tudi ko zadevo killam se spet zažene. Mogoče kdo ve za rešitev?
kmetsoft ::
no ok, to je tako, da zapreš. kako pa zadevo skinem, da se ne štarta ob bootu?
a moram iskat tu /etc/rc.d in kaj?
zadeva ma že neko pizdarijo, da je splash screen, ko se boota, tako, da najbrž Xe zažene že v kakem nižjem runlevelu?
a moram iskat tu /etc/rc.d in kaj?
zadeva ma že neko pizdarijo, da je splash screen, ko se boota, tako, da najbrž Xe zažene že v kakem nižjem runlevelu?
ghaefb ::
Poglej: http://ghaefb.r8.org pod projects..
Za spremebo iz text v grafični način, in obratno
Drgač pa v /etc/inittab spremei vrstico 'id:5:initdefault:'
v 'id:3:initdefault:'
Za spremebo iz text v grafični način, in obratno
Drgač pa v /etc/inittab spremei vrstico 'id:5:initdefault:'
v 'id:3:initdefault:'
_ghaefb
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ghaefb ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kernel linux 2.6.32 (GNOME 2.28.2)Oddelek: Operacijski sistemi | 1484 (1044) | andromedar |
» | LINUX - grafični login,.... kako?Oddelek: Operacijski sistemi | 1044 (956) | pitarda |
» | instalacija driverjevOddelek: Operacijski sistemi | 1141 (990) | sawa |
» | Strežnik Apache za okolje WindowsOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 3308 (3308) | necromncr |
» | vmware in red hat 8.0 problemOddelek: Operacijski sistemi | 938 (851) | dr.J |