» »

Katera maticna za OC?!?!

Katera maticna za OC?!?!

MrGTO ::

Zivjo!

Torej sedaj imam Epox 8rda+ z voltmodom, 1700+ pa Kingmax DDR 500 (OZZY). Pa ne gre vec kot 210. Mislim da me maticna omejuje zato imam v mislih kaksno ki bi bila sposobna kaj vec. Katero se mi najbolj splaca, videl sem kar nekaj visokih FSB-jev na NF7-s.

Lp, Blaž
  • spremenil: MrGTO ()

Sami ::

Epox 8RDA3+, z rami DDR400 in bartonom 2500+ sem imel brez problema 235FSB, dlje pa nisem šel, čeprav sem jo pa na začetku preizkusil na 250FSB in deluje OK. Sicer pa mislim, da bi ti na 8RDA+ FSB moral iti više...
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W

JIM22 ::

Po moje je najbolša matična za OC DFI NFII ultra infinity. Jaz pravkar prodajam eno.:D
Digitalni marketing, nastop na spletu v naročnikovem imenu.

Vsi na FB pridružite se itVision :)

kajzer ::

Ja tale DFI je ful dobra. Za več info pa kontaktiraj GUFY-ja (se mi zdi da ma on slabe in dobre izkušnje z njo).:D

GUFY ::

Ja res je DFI NF2 ultra INFINITY, se je pri meni izkazala za zelo slabo, ko pa sem jo nesel zamenjat pa za zelo dobro matično ploščo.:D
Sedaj brez problema laufam na 238 FSB s tem, da imam napetost na NB-ju nastavljeno na 1.8V. Drugače pa malo poglej po tejle temi.

MrGTO ::

aha....samo nevem ce bi kr tako reskiral.pa se iz izole sm tako da nebi mogu neki nazaj nosit pa take. Edin ce bi mi lahko kdo to stestiral pa da vidi do kam gre....to je ena resitev...

Lp, Blaž

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NF2

Oddelek: Kaj kupiti
261414 (1079) pinx
»

kje v Sloveniji kupiti NFII ULTRA INFINITY (strani: 1 2 )

895284 (3907) Boki_
»

ABIT NF7-S ali EPOX 8RDA+

171413 (1049) destiny
»

Matična plošča spustila dušo - nakup nove

91105 (946) Alexius Heristalski
»

Nova MAMAPLATA (glede na mojo konfiguracijo) ?

261354 (1009) Dr_M

Več podobnih tem