Forum » Strojna oprema » Programi za testiranje hardvera
Programi za testiranje hardvera
afro~dizzy~act ::
Hi.
Upam, da ne bo kdo jezen, ker dajem v rubriko "hardware" vprašanje o softveru, a gre za to, da rabim software, ki temeljito hardversko pretestira kompleten računalnik. S tem mislim neke vrste burn-in ali kaj podobnega, ki bi močno preobremenil sistem, da vidim, če je z njim vse vredu.
Dobim namreč večje število starejših računalnikov, ki so še primerni za nezahtevno pisarniško delo (cca Celeroni 500, 128MB, ipd), njihova brezhibnost pa ni zagotovljena. Računalniki bodo podarjeni neprofitni ustanovi in jaz jih moram pripraviti za delo - reinštalacija Win2000, itd.
Skratka zanima me, s čim naj testiram te kište. Lahko je več različnih programov.
Hvala in LP.
Upam, da ne bo kdo jezen, ker dajem v rubriko "hardware" vprašanje o softveru, a gre za to, da rabim software, ki temeljito hardversko pretestira kompleten računalnik. S tem mislim neke vrste burn-in ali kaj podobnega, ki bi močno preobremenil sistem, da vidim, če je z njim vse vredu.
Dobim namreč večje število starejših računalnikov, ki so še primerni za nezahtevno pisarniško delo (cca Celeroni 500, 128MB, ipd), njihova brezhibnost pa ni zagotovljena. Računalniki bodo podarjeni neprofitni ustanovi in jaz jih moram pripraviti za delo - reinštalacija Win2000, itd.
Skratka zanima me, s čim naj testiram te kište. Lahko je več različnih programov.
Hvala in LP.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Delo od doma - nadzor nad zaposlenimiOddelek: Informacijska varnost | 5327 (2481) | win64 |
» | Koronavirus poskrbel za velik eksperiment: delo od domaOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 8964 (5172) | jype |
» | Študentsko delo med letomOddelek: Loža | 2453 (1756) | NonPlusUltra |
» | poceni pcOddelek: Kaj kupiti | 3041 (2635) | hrustus |
» | program, ki razdeli delo med več računalnikovOddelek: Programska oprema | 1028 (865) | Loki |