Forum » Programska oprema » DiVX Performance/Quality nastavitve - čudnarije
DiVX Performance/Quality nastavitve - čudnarije
MrStein ::
Sem se malo igral z DiVX 5.1.1 in sem opazil naslednje čudne stvari :
- če "Performance/Quality" dam na "Standard" je OK, če dam na "Fastest" potem je res malo hitrejše, ampak naredi 20 krat ( 20 ! ) večji fajl ( bitrejt ) kot sem zahteval. V "Standard" pa lepo pravi bitrejt "ven pride". A je to kdo opazil pri sebi ?
- dva počasnejša načina ( "Slower" in "Slowest" , če se prav spomnim ) sta približno enako hitra, namreč 10 krat počasnejša od "Standard". Je to normalno ?
LP,
stein
- če "Performance/Quality" dam na "Standard" je OK, če dam na "Fastest" potem je res malo hitrejše, ampak naredi 20 krat ( 20 ! ) večji fajl ( bitrejt ) kot sem zahteval. V "Standard" pa lepo pravi bitrejt "ven pride". A je to kdo opazil pri sebi ?
- dva počasnejša načina ( "Slower" in "Slowest" , če se prav spomnim ) sta približno enako hitra, namreč 10 krat počasnejša od "Standard". Je to normalno ?
LP,
stein
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hitrost prenosa po mreži ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1801 (1447) | mat11 |
» | Vsebina pomnilnika na grafičnih karticah pronica med aplikacijamiOddelek: Novice / Varnost | 10123 (5944) | LightBit |
» | Kitarski efekti na računalniku?Oddelek: Zvok in slika | 2369 (1855) | RazzorX |
» | Najbolj lossless video in audio kompresijaOddelek: Zvok in slika | 1372 (1131) | CaqKa |
» | Velikost DivX-ovOddelek: Zvok in slika | 1176 (870) | zile |