Forum » Programska oprema » Problem z Netscape Mail 7.1 (this folder cannot be processed)
Problem z Netscape Mail 7.1 (this folder cannot be processed)
Jeebs ::
Aloha! Imam en problemček, k mi gre že ''rahlo'' na živce. Za mail uporabljam Netscape Mail 7.1 in v zadnjem mesecu (v januarju sem prešel na WinXP, vendar se je problem pojavil kasneje) mi ob poskusu prejema pošte iz Volja.net serverja napiše naslednjo napako ''This folder cannot be processed. Please wait until processing is complete to get messages''. To se pojavi povsem naključno, saj včasih najprej napiše ''downloading xxx messages out of xxx'', vendar se ne zgodi nič. Ob naslednjem kliku na gumb ''get msgs'' pa dobim naslednje obvestilo. Včasih pa mi pošto popolnoma normalno pobere iz serverja, vendar se ta napaka pojavlja čedalje bolj pogosto. Poskusil sem z ''compact folder'' in defragmentacijo diska (imam še bolj staro kištico), vendar problem ostaja. Ima kdo kako idejo?
LP, Andre
LP, Andre
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!
P.S.: To se zgodi samo pri Volja.net računu, medtem, ko mi SiOL-ov dela OK.
A ima kdo kakšno idejo k men se bo zmešal?!
No ja, stvar sem uredil na precej ''eleganten'' način. Skopiral vso pošto iz Volja.net mape v SiOL.net (sedaj v uporabi), pobrisal mape od Volja.net in preusmeril pošto iz Volja.net serverja na moj SiOL naslov. Še prej sem poskusil na novo postavit Volja.net račun, ampak sem dobival isto napako.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | e-mail na volja.netOddelek: Omrežja in internet | 9850 (2013) | wooted |
» | avtomatsko vrnjen emailOddelek: Pomoč in nasveti | 2201 (1996) | Spajky |
» | Siol mail, T-2 internetOddelek: Omrežja in internet | 18744 (17092) | barakus |
» | siol in relayOddelek: Omrežja in internet | 1845 (1640) | cryptozaver |
» | VOLJA.NET (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12408 (8440) | swalow |