» »

Ali je možno špil poganjati na TV out in hkrati početi kaj drugega na monitorju?

Ali je možno špil poganjati na TV out in hkrati početi kaj drugega na monitorju?

J.F.K. ::

Namreč v dual načinu mi rata, da se špil zažene na TV out (ker je nastavljen kot privzeti zaslon), ampak takoj, ko na namizju (sekundarni zaslon monitor) kaj kliknem se mi špil minimizera (vrne v opravilno vrstico). Rad bi pa seveda nemoteno uporabljal oboje. Upam, da izraz multiopravilnost pokriva tudi moj primer.

ADF ::

Večopravilnost se nanaša na to, da imaš v pomnilniku več programov hkrati, kateremu pa naj računalnik tisti trenutek daje resurse, pa ne more vedeti drugače, kot da ga označiš - ko klikneš na namizje, odvzame npr. VGA resurse (in tipkovnico, zvok...) igrici in jih da windowsom, da lahko kaj prikažeš na tistem delu ekrana.
Ko klikneš na minimalizirano ikono igrice potem lahko tipkovnico in tisti del ekrana spet uporabljaš za namen igranja.

CaqKa ::

sej zvočna pa grafična lahko delata oboje...
problem je v tem da windows ne more tipkovnice (ene) uporabljati hkrati na dveh mestih.
mogoče bi šlo z joypadom.. ampak kakorhitro boš kliknil na namizje je fertig. ali pa recimo če stisneš esc... in špilaš igerco pa hkrati poganjaš nek program.. kako naj windows vedo komu si zdaj esc pritisnil? igerci ali pa programu?

kriko1 ::

Uporabi Atijev HidraVision (samo za radeone)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mnenja o Oknih 8 (strani: 1 2 3 424 25 26 27 )

Oddelek: Operacijski sistemi
1304208253 (145245) Markl
»

Predogled Windows 8.1: gumb Start je nazaj (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
11550296 (43246) Tr0n
»

Prodaja Windows 8 nekoliko slabša od Sedmice (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
7319292 (15816) smash
»

Superiornost single clicka nad double. (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
945614 (4209) A. Smith
»

izguba programa iz vidnega dela ekrana

Oddelek: Pomoč in nasveti
91311 (1157) MadMax

Več podobnih tem