Forum » Strojna oprema » USB 1.1 ali 2.0 ?
USB 1.1 ali 2.0 ?
prehlajeni ::
Oj!
...zanima me kako na racunalniku zagotovo preveris ali so usb porti 1.1 ali 2.0, po moznosti ne da bi ga odpiral.
Hvala in lp
...zanima me kako na racunalniku zagotovo preveris ali so usb porti 1.1 ali 2.0, po moznosti ne da bi ga odpiral.
Hvala in lp
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
sash ::
1. prebereš knjigo od matične plošče
2. če ne gre drugače, nabaviš eno USB2.0 napravo in jo vtakneš v vsak port in v winsi ti bodo (ne)prijazno napisal da si priključo Hi-Speed napravo na NE-Hi-Speed port v primeru priklopa USB2 naprave na USB1/1.1 port
2. če ne gre drugače, nabaviš eno USB2.0 napravo in jo vtakneš v vsak port in v winsi ti bodo (ne)prijazno napisal da si priključo Hi-Speed napravo na NE-Hi-Speed port v primeru priklopa USB2 naprave na USB1/1.1 port
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
1. ni knjige (služben pc)
2. to napiše tudi če vklopim usb2.0 napravco v usb2.0 vtič
...hvala vseen...mene zanima če lahko kje to razberem, npr. brskal sem po \Control Panel\System Properties\ ...pa nisem našel
lp
2. to napiše tudi če vklopim usb2.0 napravco v usb2.0 vtič
...hvala vseen...mene zanima če lahko kje to razberem, npr. brskal sem po \Control Panel\System Properties\ ...pa nisem našel
lp
sash ::
1. če nimaš kjnige, poglej pred zagonom katero matično ploščo imaš in nato na netu poišči manual od plošče. Druga od možnosti da ugotoviš plato imaše je kak software - CPU Z, SiSandra, AIDA, ...
2. če ti to napiše pol zagotovo nisi vtaklnil BSB2.0 naprave v USB 2 vtič, oz če je vtič USB2.0 potem nimaš nameščenih ustreznig gonilnikov
2. če ti to napiše pol zagotovo nisi vtaklnil BSB2.0 naprave v USB 2 vtič, oz če je vtič USB2.0 potem nimaš nameščenih ustreznig gonilnikov
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
2. externi disk je gotovo 2.0 in na epox8rda+ so kolikor vem samo 2.0
...vem tudi da lahko štopam prenos 100MB doma na 2.0 in primerjam z casom v sluzbi sam mene zanima ce kdo ve ce se da v winsih to razbrat?
lp in hvala za nasvete.
...vem tudi da lahko štopam prenos 100MB doma na 2.0 in primerjam z casom v sluzbi sam mene zanima ce kdo ve ce se da v winsih to razbrat?
lp in hvala za nasvete.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: prehlajeni ()
Lith ::
My Computer - Properties
Device Manager -
pod Universal Serial Bus Controller napiše nekaj takega:
- Intel 82371 AB/EB PCI to USB Universal Host Controller
- USB Root Hub
... tista oznaka 82371 pa pomeni kateri USB čip standard podpira (Google)
Device Manager -
pod Universal Serial Bus Controller napiše nekaj takega:
- Intel 82371 AB/EB PCI to USB Universal Host Controller
- USB Root Hub
... tista oznaka 82371 pa pomeni kateri USB čip standard podpira (Google)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Počasen prenos podatkovOddelek: Pomoč in nasveti | 1802 (1610) | MrStein |
» | Full speed USB ni Hi-speed USB?Oddelek: Strojna oprema | 1881 (1795) | mrbungle |
» | Hitrost USB KljučkovOddelek: Strojna oprema | 3818 (3520) | hakul |
» | problemi z zvocno v linuxuOddelek: Operacijski sistemi | 1552 (1495) | BigWhale |
» | USB 2.0Oddelek: Pomoč in nasveti | 1791 (1469) | CaqKa |