Forum » Strojna oprema » Obnova podatkov iz CF kartice
Obnova podatkov iz CF kartice
Shkorc ::
Zanima me katero podjetje se ukvarja z obnovo podatkov iz CF kartic (+ da niso astronomske cene).
Gre za Viking 512MB veliko kartico, stara približno 10 mesecev (ali je možno da krije podjetje, kjer sem kupil kartico obnovo podatkov???) s katero je bilo narejeno max 600 slik... Fotoaparat sem prižgal, na zaslonu pa je samo napisalo "CF card error". Slik nisem mogel prenesti na računalnik, isto ni šlo z drugim fotoaparatom, cardreader kartice sploh ni zaznal...
Slike, ki so na kartici so mi pomembne in bi jih res rad nekako dobil nazaj...
Torej:
* najcenejše podjetje
* kolikšna je približna cena
* kolikšna je verjetnost, da uspešno dobim slike nazaj
Hvala za vaše odgovore!
LP
Gre za Viking 512MB veliko kartico, stara približno 10 mesecev (ali je možno da krije podjetje, kjer sem kupil kartico obnovo podatkov???) s katero je bilo narejeno max 600 slik... Fotoaparat sem prižgal, na zaslonu pa je samo napisalo "CF card error". Slik nisem mogel prenesti na računalnik, isto ni šlo z drugim fotoaparatom, cardreader kartice sploh ni zaznal...
Slike, ki so na kartici so mi pomembne in bi jih res rad nekako dobil nazaj...
Torej:
* najcenejše podjetje
* kolikšna je približna cena
* kolikšna je verjetnost, da uspešno dobim slike nazaj
Hvala za vaše odgovore!
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ponudnik gostovanja plačal milijon dolarjev zaradi izsiljevalskega virusaOddelek: Novice / Kriptovalute | 17000 (14196) | Ghost7 |
» | Pokvarjen trdi diskOddelek: Pomoč in nasveti | 26693 (25292) | Wolfman |
» | Kako dobiti podatke iz zlomljene SD kartice?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2955 (2284) | Lonsarg |
» | Postavitev omrežja za manjše podjetjeOddelek: Omrežja in internet | 1050 (849) | SilverArrow |
» | pokvarjen diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1306 (1212) | bluefish |