» »

Administriranje XPjev

Administriranje XPjev

prehlajeni ::

Ojla

...mam enega prjatla, ki se zelo malo spozna na racunalnike. Pred pol leta je z mojo pomocjo kupil en osnovn pc in ta vikend mu bom ze tretjic formatiral ta pc :\ ...no zdej sem se pa odlocu, da mu bom naredu en account kjer ne bo vec mogu instalirat zadev, sam delat updateov, sprejemat instalacij softwera on demand z iexplorerja, brskat po c disku,... brez admin accounta.
...ker mi tega se nikol ni bilo potrebno naredit nevam kako se to naredi :8)

Najlepsa hvala za pomoc in nasvete:)

PS: ker antivirus priporocate

rap3r ::

Kaj pa windows help?
Tm use piše...
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)

Lith ::

v bistvu vse instaliraj tako kot naj bi bilo (z uporabnikom ki ima ADMIN pravice) in potem ko si vse instaliral se prijavi v rač. kot administrator (geslo si pač zapomni) in potem spremeni tistega uporabnika iz Administrators Group v Power User ali pa celo navaden User Group . Tako ne bo spremenil ničesar, ker mu ne bo 'dovoljeno'.
Ali pa si dobi Norton Ghost, vse poinstaliraj tako da je čisto in potem z Ghostom naredi sliko sistema na CDje in mu potem čez nekaj časa ne boš več rabil vse instalirat ampak samo vrneš nazaj iz slike na disk... voila :))

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nokia pc suite - backup (nokia content copier) - ne obnovi nazaj vseh aplikacij

Oddelek: Mobilne tehnologije
182582 (2151) adisitko69
»

Prehod iz Win2000 na Win XP

Oddelek: Operacijski sistemi
362208 (1533) chrush
»

[WinXP] Kako postaviti učinkovit & odporen sistem za 'navadne' uporabnike?

101684 (1406) dronyx
»

Presnemavanje vsebine diska

Oddelek: Pomoč in nasveti
51161 (1079) zvery1
»

Win 2000 ??

231613 (1455) AlchemY

Več podobnih tem