Forum » Operacijski sistemi » Administriranje XPjev
Administriranje XPjev
prehlajeni ::
Ojla
...mam enega prjatla, ki se zelo malo spozna na racunalnike. Pred pol leta je z mojo pomocjo kupil en osnovn pc in ta vikend mu bom ze tretjic formatiral ta pc ...no zdej sem se pa odlocu, da mu bom naredu en account kjer ne bo vec mogu instalirat zadev, sam delat updateov, sprejemat instalacij softwera on demand z iexplorerja, brskat po c disku,... brez admin accounta.
...ker mi tega se nikol ni bilo potrebno naredit nevam kako se to naredi
Najlepsa hvala za pomoc in nasvete
PS: ker antivirus priporocate
...mam enega prjatla, ki se zelo malo spozna na racunalnike. Pred pol leta je z mojo pomocjo kupil en osnovn pc in ta vikend mu bom ze tretjic formatiral ta pc ...no zdej sem se pa odlocu, da mu bom naredu en account kjer ne bo vec mogu instalirat zadev, sam delat updateov, sprejemat instalacij softwera on demand z iexplorerja, brskat po c disku,... brez admin accounta.
...ker mi tega se nikol ni bilo potrebno naredit nevam kako se to naredi
Najlepsa hvala za pomoc in nasvete
PS: ker antivirus priporocate
rap3r ::
Kaj pa windows help?
Tm use piše...
Tm use piše...
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
Lith ::
v bistvu vse instaliraj tako kot naj bi bilo (z uporabnikom ki ima ADMIN pravice) in potem ko si vse instaliral se prijavi v rač. kot administrator (geslo si pač zapomni) in potem spremeni tistega uporabnika iz Administrators Group v Power User ali pa celo navaden User Group . Tako ne bo spremenil ničesar, ker mu ne bo 'dovoljeno'.
Ali pa si dobi Norton Ghost, vse poinstaliraj tako da je čisto in potem z Ghostom naredi sliko sistema na CDje in mu potem čez nekaj časa ne boš več rabil vse instalirat ampak samo vrneš nazaj iz slike na disk... voila
Ali pa si dobi Norton Ghost, vse poinstaliraj tako da je čisto in potem z Ghostom naredi sliko sistema na CDje in mu potem čez nekaj časa ne boš več rabil vse instalirat ampak samo vrneš nazaj iz slike na disk... voila
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia pc suite - backup (nokia content copier) - ne obnovi nazaj vseh aplikacijOddelek: Mobilne tehnologije | 2582 (2151) | adisitko69 |
» | Prehod iz Win2000 na Win XPOddelek: Operacijski sistemi | 2208 (1533) | chrush |
» | [WinXP] Kako postaviti učinkovit & odporen sistem za 'navadne' uporabnike?Oddelek: Operacijski sistemi | 1684 (1406) | dronyx |
» | Presnemavanje vsebine diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1161 (1079) | zvery1 |
» | Win 2000 ??Oddelek: Operacijski sistemi | 1613 (1455) | AlchemY |