Forum » Pomoč in nasveti » Stacionarni telefon resetira ADSL modem
Stacionarni telefon resetira ADSL modem
freeky ::
OK, problem je sledeč. Imam študentski paket ADSL že cca. 6 mesecev z dinamičnim IP-jem, pred 2 mesecima sem vzel statični IP in od takrat dalje se pojavlja sledeč problem. Kako kdor koli v hiši pokliče s prenosnega stacionarnega telefona mi le ta resetira ADSL modem?? Klical na SIOL, pravjo da me zeza sinhronizacija ADSL-ja, ampak halo, kaj ma to veze s telefonom. Probaval različne fore, nič ne pomaga. Aja, telefon je neki SwisVoice Euruit 535. Kakršna koli pomoč dobrodošla, že full obupan.
Just a n00bi
Sergio ::
Ja clovek, poklici ze no na 116 pa prijavi napako na liniji, zato so oni tu.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
freeky ::
Ma klical na 116 (ene 15X), pravjo da je razdalja kriva, sinhronizacija, itd.. Ko jim omenš, da to nardi isključno, ko kličeš s telefona, spet da je kriva razdalja?? Prej pa je delal BP. Bom še naprej težil, vidm da druzga ne preostane.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prekinjanje ADSL povezave vsakih 5minutOddelek: Omrežja in internet | 2266 (1510) | Inja |
» | ADSL problem ki ne izgineOddelek: Omrežja in internet | 1385 (1057) | Soprano |
» | SiOL (&Telekom) sprenevedanje in norčevanjeOddelek: Loža | 1709 (1199) | Brane2 |
» | ADSL problem (telekom)Oddelek: Omrežja in internet | 3068 (2215) | TribesMan |
» | Vsem ki ne dela 1M ADSLOddelek: Omrežja in internet | 1446 (833) | Elemen_T |