» »

Točke

Točke

Primoz ::

Trenutno se pripravlja velika reforma točkovanja. Zato se v naslednjih 14 dneh lahko zgodil, da boste imeli manj točk (nazivov), kot ste jih imeli dosedaj. Sistem bo nekaj časa v testni fazi, zato se vsi, ki boste menili, da bo trenutno stanje točk premajhno vdržite grozilnih mailov do 25.6. Točke vam ne bodo vzete na osebni ravni, temveč programsko na podlagi pretočkovanja vseh dosedanjih postov.
(ko se bo začelo itak dobite novico):D
There can be no real freedom without the freedom to fail.
  • zaklenil: Primoz ()

asPeteR ::

Dobra poteza!

Kajti na forumu je par osebkov, ki so prijavljeni 14dni pa so že super duper slotecher. (skoraj:D)
Sam point pa je jasn, ne,...

whatson ::

delaj kar hočeš... daj testno fazo enega tedna, da sploh tisti teden ne bo zvezdic. Me zanima kakšna bo obiskanost foruma takrat...
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39

gorenc ::

hvala bogu ce bo manj kretenov, ki samo preobremenjujejo streznik. Ukinite te tocke za kaksen mesec ali dva pa bomo videli.

sinko999 ::

Hmm meni je bil najvolj všeč stari forum tam si dobil eno zvezdico en naziv pa nič se nismo kregali o točkah zvezdicah , pa tudi manj kretenov je bilo . O kje so tisti lepi stari časi .

LP
Ni? ni ve?no !

alien-w ::

ja sinko, prov mas, tole ze kr mal najeda. Zadnc sem v soli sedel dol pr computerjih, pa neki isku na netu, pa se dva modela zravn mene pogovarjata na priblizno tak nacin: " Ej stari, a ves da sem uceri napisu 20 postov! A ves kolk bom kmal super duper slo techer?!" Ta drugi pa reče: Ah, jest sm pa zdej mislu, ce bi sel lahko v arhiv novic, pa bi tam komentarje delal na novice, sej tm itaq nuben vec ne gleda..." KR NEKI!

LojzePek ::

Točke itak ne povejo veliko. Sej že iz odgovor vidiš al ma človek za burek al ne. Men je glih vseen kulk pik ma kdo, tulk pa spet nisem butast da mi me kdo kej napizdil.

Tomi ::

Pravilno.
Sicer pa verjetno ne bo prevelike krize, ker tudi ob lokalni rošadi je ni bilo.. Pa še bolj fer je sedaj:D
Drugače se verjetno normalnim userjem ni treba bati, ali pač?
metrodusa.blogspot.com

Elemen_T ::

Imam predlog za modifikacijo teh zloglasnih zvezdic
.
Zakaj jih nebi preprosto skenslil in pri strani dodali funkcijo "Oceni člana". Imel bi npr oceno od 1-5 in potem bi se pač sproti računalo povprečje...potem bi bile zvezdice res poštene in bi vsaj nekaj povedale v članu.

Misak ::

Hmm...res je. Na vsakem forumu kjer se pojavljajo zvezdice (in imajo veliko članov), pride do prevelikih nabijanj. Temu bi se res lahko izognili z predlogom, ki ga je dal Elemen_T, vendar mislim da so ravno te zvezdice in unikatni nazivi prepoznavni znak Slo-Techa.
Vseeno bi se strinjal z Elemen_T-om.
(`\'ˇ.¸(`\'ˇ.¸ ~ ¸.ˇ\'´)¸.ˇ\'´)
´ˇ.¸SloCartoon.net¸.ˇ`
(¸.ˇ\'´(¸.ˇ\'´ ~ `\'ˇ.¸)`\'ˇ.¸)

luni ::

Jah potem bi se takoj naslo par osebkov, ki bi iz cistega veselja sli ali nabijat ali zbijat komu rating, da sploh ne govorim o tem ce bi se komu zameril.

Jaz sem se vedno za idejo, da bi se po "normalni" poti dalo dobit najvec 3 zvezdice, vse kar je vec, pa bi ti moral podeliti admin/moderator. Sicer bi tako mi imeli nekaj vec dela, ampak na forumu itak ni veliko osebkov, ki si po mojem misljenju zasluzijo 4 ali 5 zvezdic.
Artificial Intelligentia

freejack ::

Mah,..ajbojlše bi blo kar ukiit zvezdice in se rešit tistih, ki sam zarad teh nabijajo poste, pretežno butaste in nekoristne.Se pa strinjam z Lunijem, da se dodeli kaka zvezdica (za okras :))), kar bi blo pa več, pa bi admini to štimali. Namesto ocenjevanja bi se recimo raje dajali predlogi adminom, kdo in zakaj si kakšno zvezdico viška zasluži... Mislim, da bi blo to najbolj pametno. :D

Tomi ::

Počakajmo na reformo, potem bo pa verjetno res treba uveljaviti skrite želje adminov.
Samo ena zadeva je tu spet "sporna". Če bi imeli moderatorji pravico do višanja nazivov ( ali vsaj predlogov le-teh ), si spet dobili neumne poste, zakaj je pa xy s petimi zvezdicami, pa nič ne piše, jaz pa imam 20postov/pd. , pa imam samo 4.. In tako naprej.. Da o zamerah ( s strani userjev ) ne govorim..
No, mogoče pa le ne bo tako hudo:D
metrodusa.blogspot.com

Cr00k ::

jst si zasluzm 6 zvezdic :)

Elemen_T ::

luni: uuu luni, moja ideja ti je všeč :D

OZZY ::

Kot sem rekel. Meni je vseeno ali imam eno, dve , tri ali pa deset, saj tko al tko ne pišem za njih. Kar je tudi Luni opazil in se mu zahvaljujem za zaupanje.
Bo folk prej dobro premislu ali se nabijanje splača. >:D
Go with the flow.

Loki ::

Primoz urihtej to (ce se nis) z starimi novicami, da se bo osebku, ki bo komentiral kaksno tako, odbilo kaksnih xxx tock, da bo to prvic in zadnjic, kar bo to sel delat.
I left my wallet in El Segundo

tejo ::

Ne vem zakaj se gre vsem za te "butaste" nazive in zvezdice. Če jih ukinete, bo še najbolje!!! 8-O>:D8-O

Medved ::

jz sm za to da se zvezdice plačajo, podobno kot plačano šolstvo, tist k da več dnarja ma več zvezdic, to se mi zdi najboljše, pa ne bo krega, dnar je sveta vladar, definitivno:D

- SiroTka - ::

Ne vem za kaj so eni obsedeni z temi zvezdicami, a ni bistvo foruma da kaj novega zves in da mal predebatiras o stvareh? Al sem pa jest mal za casom?8-O

Kekec ::

Najbolje bi blo ce bi se ta topic zaklenu, ker drugače se bo spet vleku v nedogled, kar si hotel povedat si, komentarje ki pa so bili ze veckrat napisani pa jih ne rabimo se enkrat prebirat!

Medved ::

jz bi dal namesto zvezdic kuglice, mejbi ne vem;((

Primoz ::

Torej... zvezdic ne bomo NIKOL prodajal... zdej pa zaklepam topic
There can be no real freedom without the freedom to fail.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zvezdice na malo drugacen nacin

Oddelek: Slo-Tech
441619 (1209) Thrivial
»

mogoce neumno vprasanje... ampak

Oddelek: Slo-Tech
261280 (934) tejo
»

Forum poln debilov in smeti (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
645134 (4012) OZZY
»

Zvezdice, zvezdice, zvezdice in ostali nazivi

Oddelek: Slo-Tech
382348 (1846) Pretorijanec
»

Rešimo se nesnage v forumu!

Oddelek: Loža
322735 (2155) Tomi

Več podobnih tem