Forum » Slo-Tech » Samodejna prijava
Samodejna prijava
milosm ::
Zakaj meni ta funkcija ne deluje?
Ko kliknem na "ne" bi se moral ta ne spremeniti v "da", če se ne motim.... vendar pri meni vedno ostaja "ne"
zakaj?
cookije mam vklopljene, če je to razlog...
lp, hvala
Ko kliknem na "ne" bi se moral ta ne spremeniti v "da", če se ne motim.... vendar pri meni vedno ostaja "ne"
zakaj?
cookije mam vklopljene, če je to razlog...
lp, hvala
Primoz ::
Ta funkcija ti pošlje keks... (btw.. sovražim kekse). Samo od debilnosti (in nastavitev) browserja pa je odvisno če bo stvar delovala.
There can be no real freedom without the freedom to fail.
JLP ::
-ROK- V Netscape 6 / Mozilli to čist lepo dela. Za starejše pa neb vedu k nism probov.
Live long and prosper!
milosm ::
opa, poglej ga zlomka,
za foro sm še enkrat poskusu, če bi si lahko naštimu samodejno prijavo, pa kliknem js na "ne" in opa zdej je "da"
ti browserji !?!
za foro sm še enkrat poskusu, če bi si lahko naštimu samodejno prijavo, pa kliknem js na "ne" in opa zdej je "da"
ti browserji !?!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Boot računalnika s tipkovnicoOddelek: Strojna oprema | 2230 (1558) | urby6300 |
» | Javascript:sprememba/naložitev nove slike v DIVOddelek: Izdelava spletišč | 2652 (2487) | JayKay |
» | Internet Weather (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 14660 (11207) | Spc |
» | Delež med "strokovnjaki"?Oddelek: Novice / Brskalniki | 2695 (2695) | CaqKa |
» | Windows XP vprašanjeOddelek: Operacijski sistemi | 1416 (983) | Loki |