» »

Načrt za GSM Ericsson GA628

Načrt za GSM Ericsson GA628

YZY ::

Živjo
Ali ve kdo kje bi se dobil načrt za GSM Ericsson GA628?
Zanima me RF del in bi bil zelo uporaben.

DimmniBurek ::

Ma na mobisuxu poglej kej! jest sm neki tm vidu, pred davnimi cajti, aja, zakaj pa rabiš?
There Is No Stronger Drug Than Reality

Imam par teh mobijev doma pa me zanima kako ta RF del sploh laufa. Baje ga uporabljajo za avtoalarm.
Na tistem mobisuxu se ravno ne znajdem pa ne vem kako tam prit do načrta. Ali mi lahko pomagaš?

pitagora ::

GSM načrti, imaš nekaj na google napiši kar moraš pa dobiš
aja pa se nekaj, ko si ravno pri gsm-ih kako bi to uporabil za prenos podatkov seveda bi si naredil svojo kartico sim(kupil in novo brez cifre).. sprogramiral, uporabljal bi samo za oddajnik... sprejemnik bi bil tvoj mobitel nekako bi se povezal na gsm omrezje kako....
tudi dobro za alarme..
lp pitagora

Na googlu iščem že več časa pa ne najdem. Ali pa ne znam pravilno iskat. Od GSMja bi uporabil samo RF del..... (transceiver). Za povezavo v omrežje bi bil pa trd oreh.

Pudding ::

Take nacrte je tezko najt... Mozno je, da je kaksen na mobile.box.sk, ce je telefon popularen.

Ni ravno popularen .... GA638 je en izmed primi množičnimi ericssonovimi modeli.... torej spada že med veterane. Jih je bilo pa veliko. In nekateri še sedaj delajo.

pitagora ::

Nekaj je tukaj
povezava
LP
OKO
lp pitagora

Pudding ::

LOL YZY, saj to je vendar po definiciji popularen ;)

OKO... na tisti strani so samo orodja za odklepanje.... shem GSMjev pa nisem videl.

Pa se da kupit prazno SIM kartico in sprogramirat?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Intel licenciral ARM, a le za stranke

Oddelek: Novice / Procesorji
65476 (4716) johnnyyy
»

USB IR Sprejemnik za amaterje (IgorPlug-USB) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
12128181 (11425) eVro
»

Ali obstaja možnost preizkusa kabelskega modema brez priklopa na kabelski internet?

Oddelek: Strojna oprema
51296 (1115) miki133
»

Alalrm preko gsm-a

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
263325 (2873) balocom
»

GSM-PC

Oddelek: Strojna oprema
231912 (1598) SkIDiver

Več podobnih tem