Forum » Elektrotehnika in elektronika » konektor za D2B tip cd changerja
konektor za D2B tip cd changerja
Taras_Bulba ::
Pozdrav!
Zanima me, če je že kdo naletel (verjetno) na d2b tip cd menjalca.
Zakaj rabim? Imam avtoradio na katerega hočem priklopiti mp3 discman. Discman ima izhod za slušalke/line out (ena luknja). Problem je v tem, da pri uporabi kasetnega adapterja stvar odda zanemarljivo malo zvoka + šum je zeloo moteč, glasnost na discmanu pa mora biti nastavljena točno na določeno stopnjo, če ne začne "prebijat" ali pa se sliši samo šum. Poskusil sem še z vezavo izhoda direktno na konektor na vezje radia (podoben kabel kot avdio kabel pri CD-ROM). Isti rezultat. Zadnja možnost je priklop na vhod za changer, navodila za radio pravijo, da je kompatibilen z vsemi D2B tipi menjalcev. Ali ima kdo pinout tega konektorja?
Še eno vprašanje. Zakaj na stolpu ni šuma pri vezavi na line-in? Upam, da sem bil razumljiv..
Zanima me, če je že kdo naletel (verjetno) na d2b tip cd menjalca.
Zakaj rabim? Imam avtoradio na katerega hočem priklopiti mp3 discman. Discman ima izhod za slušalke/line out (ena luknja). Problem je v tem, da pri uporabi kasetnega adapterja stvar odda zanemarljivo malo zvoka + šum je zeloo moteč, glasnost na discmanu pa mora biti nastavljena točno na določeno stopnjo, če ne začne "prebijat" ali pa se sliši samo šum. Poskusil sem še z vezavo izhoda direktno na konektor na vezje radia (podoben kabel kot avdio kabel pri CD-ROM). Isti rezultat. Zadnja možnost je priklop na vhod za changer, navodila za radio pravijo, da je kompatibilen z vsemi D2B tipi menjalcev. Ali ima kdo pinout tega konektorja?
Še eno vprašanje. Zakaj na stolpu ni šuma pri vezavi na line-in? Upam, da sem bil razumljiv..
Taras_Bulba ::
uff zgleda do zdaj ni blo nobenga k bi vedu kej poivedat o tem. če se misli kdo s tem igrat, tule je razporeditev kontaktov. Sicer v poljščini, ampak vseeno. Če pa kdo ve odgovore na druga vprašanja, pa kar...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | šum pri hi-fijuOddelek: Zvok in slika | 1017 (885) | Dejancek |
» | ukradena robaOddelek: Loža | 2934 (1984) | Tody |
» | kateri discman(z mp3 podporo)? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4652 (4024) | Klemenn |
» | avtoradio v računalnikuOddelek: Na cesti | 1518 (1115) | Lio |
» | mimimalc za MP3-je furat ALI kako priklopit PC na avtoradio (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 3987 (3296) | jRk0 |