Forum » Mobilne tehnologije » Povezovanje nokie 6230 na internet...
Povezovanje nokie 6230 na internet...
Dr X ::
Pozdravljeni!
Za vas imam eno vprašanje. Doma imam nokio 6230 in imam težave z povezovanjem na internet (želim se povezati na Mobitel prek gprs-ja). Slišal sem da moraš na računalniku pod nastavitvami za modem vpisati eno komando AT+cgdcunt=1,"IP","INTERNET", sam ne deluje a pozna kdo ta ukaz in mi bi lahko povedal kaj je narobe?
Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovor.
Za vas imam eno vprašanje. Doma imam nokio 6230 in imam težave z povezovanjem na internet (želim se povezati na Mobitel prek gprs-ja). Slišal sem da moraš na računalniku pod nastavitvami za modem vpisati eno komando AT+cgdcunt=1,"IP","INTERNET", sam ne deluje a pozna kdo ta ukaz in mi bi lahko povedal kaj je narobe?
Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovor.
Nič ni nemogoče.
jRk0 ::
nisi povedal kako imas mobitel povezan z racunalnikom.
na compu ne rabis nic pisat tega kar imas. sem dostopal prek gprsa in bluetootha pa zdaj mam IR in ne rabis:)
ce mas BT mas pol v driverjih na voljo bluetooth modem, zberes tega, user das npr. simobil, password pa internet.
tel. stevilka je za GPRS VEDNO *99#. to edino si zapomni.
pr ir pa se ti pojavi standard modem over IR link pa gres preko tega. isto kot da bi dial up nastavljal.
na compu ne rabis nic pisat tega kar imas. sem dostopal prek gprsa in bluetootha pa zdaj mam IR in ne rabis:)
ce mas BT mas pol v driverjih na voljo bluetooth modem, zberes tega, user das npr. simobil, password pa internet.
tel. stevilka je za GPRS VEDNO *99#. to edino si zapomni.
pr ir pa se ti pojavi standard modem over IR link pa gres preko tega. isto kot da bi dial up nastavljal.
You fuck up once, you loose two teeth.
Dr X ::
Povezujem se prek ir. Sam pr povezovanju me vn vrže in mi na telefonu napiše da moram naročit gprs (kljub temu, da sem poslal sms na 1918). Drgač pa sem se z nokio 6310 normalno povezoval.
Mimogrede pa me zanima še če kdo ve kaj moram nares, da mi bo na prenosnem delal bluetooth na windows 2000.
Mimogrede pa me zanima še če kdo ve kaj moram nares, da mi bo na prenosnem delal bluetooth na windows 2000.
Nič ni nemogoče.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dlancnik Fujitsu-Siemens Pocket Loox 610 BT/WLAN -osebno mnenjeOddelek: Strojna oprema | 2080 (1338) | Politik |
» | Kateri GPS za v avto se splača kupit teh časih ?Oddelek: Kaj kupiti | 7483 (4722) | Kr_Edn |
» | java igre-from comp to mobiOddelek: Mobilne tehnologije | 2683 (2403) | BaRtMaN |
» | Internet over GPRS - Nokia 6610iOddelek: Mobilne tehnologije | 1356 (1134) | bobby |
» | Simobil-Gprs (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 13004 (7766) | [_MW_] |