Forum » Šola » Seminarska 2
Seminarska 2
urbyyy ::
No, sej v bistvu je bol kratka seminarska....za glasbo
Takle je = zbrat si mormo eno pesm pa pol napisat na dveh straneh občutke pri doživljanju glasbe, kaj me privlači, odbija, kako bi ovrewdnotil to skladbo..........
U glavnem, jst sm si zbrou od Agilere BEAUTIFUL, ker lahk ful nakladam glede besedila, razpona glasu, inspiracijske tehnike itd.
Fora je u tem, da ne vem kak naj začnem!!!!
Sm mislo kej iz besedila na začetek dat pa pokomentirat pa ni nč kej moja glavabistra za take stvari...tak da prosim vas, spis-o-tipi, če mi lahka pomagate začet...sam par vrstic...
HVALA!!!
Takle je = zbrat si mormo eno pesm pa pol napisat na dveh straneh občutke pri doživljanju glasbe, kaj me privlači, odbija, kako bi ovrewdnotil to skladbo..........
U glavnem, jst sm si zbrou od Agilere BEAUTIFUL, ker lahk ful nakladam glede besedila, razpona glasu, inspiracijske tehnike itd.
Fora je u tem, da ne vem kak naj začnem!!!!
Sm mislo kej iz besedila na začetek dat pa pokomentirat pa ni nč kej moja glavabistra za take stvari...tak da prosim vas, spis-o-tipi, če mi lahka pomagate začet...sam par vrstic...
HVALA!!!
mare_ ::
Recimo: Na svetu je veliko ljudi, a tudi dva nista enaka. Vsak je nekaj posebnega - se razlikuje od drugih po blablabla..., kar je pogosto povod za razna 'zafrkavanja' (-spomni se kake učene besede :), a vendar smo ljudje, vsak na svoj način čudoviti, lepi, kar nam hoče povedati tudi agilera v svojki pesmi....
(moram it :))
(moram it :))
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Eminem in ostala muzikaOddelek: Sedem umetnosti | 10293 (8958) | Gladi |
» | Nov CD od Siddharte! (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 6081 (4473) | Alexius Heristalski |
» | Number 1 v Sloveniji! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5785 (4529) | jype |
» | Siddharta (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 7146 (5239) | JXS |
» | rave ali punk? (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 5432 (4605) | Gh0st |