Forum » Pomoč in nasveti » AMD Athlon XP 1800 + voltaža?
AMD Athlon XP 1800 + voltaža?
fusionSPY ::
Torej zanima me naslednje. Vcore imam na 1,75V ali je ta voltaža vredu (jo lahko malo zmanjšam in na koliko) ? Nisem pa nič navijal in imam matično ploščo Gigabyte GA-7VRXP. Kolikor sem gledal v BIOSu sploh ne morem spremenit voltaže notri. Pa tudi temperatura procesorja me moti, znaša namreč 60 stopinj imam pa ventilator Zalman 6000AlCu in pri polnih obratih (nekaj čez 5000). Hvala že vsem vnparej za odgovore.
SavoS ::
nič nisi povedal kaj o plati....ali maš navito......ali je t bred b ali je palomito.........
Drugače je privzeta napetost 1,5v
Drugače je privzeta napetost 1,5v
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???
fusionSPY ::
Sej sem napisal, da je plata Gigabyte GA-7VRXP ( verzija 1.0 ). Procesor je Palomino in ničesar še nisem navijal. Torej zanima me do kolko lahka znižam voltažo, ker mislim da se bo potem manj grelo, ker več voltaže več temperature in kje jo naj znižam, ker v BIOSU mi sam kaže spremenit pa ne morem ničesar. Če še koga kaj zanima, kar naj vpraša.
Mavrik ::
Privzeta frekvenca za Palomino procesorje je 1,75 V. In pika.
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Par vprašanj o amd athlonu 1800+ (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5515 (4346) | Pyr0Beast |
» | ga-7n400l-FSB?Oddelek: Navijanje | 1567 (1258) | killah bee |
» | "težava" z NF7-S in AthlonXP 2500+ (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5504 (4245) | Tilen |
» | Gigabyte 7vrxp plosca, AMD XP2000+Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1426 (1030) | schurda |
» | AMD XP 1800 na ga-7VRXP - 65°trenutno.. ??Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1604 (915) | Malecky |