» »

Iščem slovenska navodila za digitalca CANON A75

Iščem slovenska navodila za digitalca CANON A75

Magician ::

Pred kratkim sem v Avstriji nabavil digitalni fotoapart CANON Powershot A75. Zraven sem zanj seveda dobil navodila, ki pa so nažalost v nemškem jeziku.

Torej iščem nekoga, ki imas slučajno slovenska navodila za omenjenega digitalca. Vsaj za posodit ali za poglavitne stvari za prefotokopirat.

LP

LordWorm ::

A75?
No js mam A80 in bi se dal kej zment.Mislim da sta si podobna....sem iz centra LJ.

Hja malce sta si podobna, samo se mi zdi da ima A75 kar nekaj izpopolnjenih fuknkcij slikanja kot A80. V glavnem ko bom naslednji teden v LJ dobis en ZS pa se bova tam zmenila grede navodil.

Na firmi CANON v Ljubljani pa hočejo kopijo računa, da sem digitalca kupil dejansko pri nas. Grrr;(( ;(( ;(

Brilko ::

BTW: jst ga dobim dobim v ponedeljek tak da če hočeš se lahka kej dogovorima, tak da plačaš 120% stroškov (fotokopiranje + poštnina). LP.

Brilko: poglej ZS

Skrat ::

Brilko: solidarnost pa taka! Sram te bodi ;((
Free software is a matter of liberty, not price.

Brilko ::

Skrat: dej prvo mal premisl preden napišeš, vela (ni važn kaj ti piše pod titulo)? Bi te rad vidu če bi ti reku, da mi napiš eno skriptico, ki naredi to pa to (na easy), ti bi reku hmmm... 5k. Ti bi mel 5 minut dela, jst bi pa mogu it fotokopirat, ko bi blo fotokopiran pridet nazaj (ali celo čakat), in vse lepo dat na pošto (po možnosti čakat na kuverte na pošti). Vse skupaj nebi blo več kot 1.5k, ti mi pa sponašaš (vbistvu je blo vhecu) tistih 300 tolarjev.

Nevem kaj misliš sicer ti, ampak solidarnost je zamene da sem se javil in mu ponudil pomoč recimo da "free"... Upam da razumeš.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Brilko ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Popravilo digitalnega fotoaparata - se splača?

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
73034 (2903) Azrael
»

Kateri digitalni fotoaparat za okoli 100 K

Oddelek: Kaj kupiti
363137 (2625) gremlinatorv
»

Digitalni fotoaparat 'dilema'

Oddelek: Kaj kupiti
241710 (1439) Koci
»

Katerega digitalca kupiti do 400evrov