Forum » Strojna oprema » deljeno namizje na notebooku in monitorju.
deljeno namizje na notebooku in monitorju.
bravura ::
Prijatelj ima problem. Ima notebook z grafiko ATI radeon 9200 in rad bi imel nanj priključen še dodatni monitor, na katerem bi imel prikazano ločeno namizje. Baje je to možno samo , če se monitor priklopi na S-video izhod, ne pa na VGA. A obstaja kakšna varianta da se tole naredi...
Paramedic ::
Mam js R9000m, pa se da čist vse variante nastavit. Vse je v Display Properties - Displays, kjer maš vse prikazano, kaj je lahko gor priključeno, potem pa samo označiš kje naj bo prikazana slika. Tam vklopiš oba vmesnika - Monitor in pa Panel (LCD na prenosniku).
Lahko pa kar pri nastavitvah resolucije za 2. monitor daš extend desktop onto this monitor.
Si to hotel?
Lahko pa kar pri nastavitvah resolucije za 2. monitor daš extend desktop onto this monitor.
Si to hotel?
End transmission.
bravura ::
sliko mi prikazuje, samo je kopija desktopa, nikjer pa mi ni ponudi možnosti, da raztegne namizje.... pa tudi drugega monitorja mi ne pokaže v nastavitvah...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoft pokazal verzijo Windows z Linuxovim jedrom (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 26740 (21866) | Phantomeye |
» | Pravi razlog, zakaj je Microsoft preskočil Windows 9 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 42420 (35797) | Key Quest |
» | Bo Windows Blue dobil nazaj startni meni in namizje? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 48711 (41684) | Bistri007 |
» | 2 zaslonaOddelek: Zvok in slika | 866 (658) | ally12 |
» | Prenos slike iz pc-ja na prenosnik je možno?Oddelek: Zvok in slika | 3640 (3497) | tempoFlow |