Forum » Hlajenje in modifikacije » Kako ocistiti silikonske cevi???
Kako ocistiti silikonske cevi???
MrGTO ::
Zivjo!
Torej imam silikonske cevi vendar so rjave barve, ker sem dolil premalo antifriza. Sedaj pa bi jih rad ocistil da ne kupujem nove. A je mogoce kdo ze to delal in kako? Mogoce kaksna vroca voda? Da bi jih pa s krpo cistil so malo predolge.
Prosim za nasvet....
Lp, Blaž
Torej imam silikonske cevi vendar so rjave barve, ker sem dolil premalo antifriza. Sedaj pa bi jih rad ocistil da ne kupujem nove. A je mogoce kdo ze to delal in kako? Mogoce kaksna vroca voda? Da bi jih pa s krpo cistil so malo predolge.
Prosim za nasvet....
Lp, Blaž
burkiburke ::
Žal, ne boš ih mogel očistit. Silikonske cevi so porozne in antifriz oz. barvilo gre v sestavo cevi in se ne da očistit...
MrGTO ::
sej sem zdej ocistil radiator pa so cevi lepe modre, sem pa porabil kr neki antifriza za to :)
vseeno hvala za odgovore.
Lp, Blaž
vseeno hvala za odgovore.
Lp, Blaž
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup vodnega hlajenja. Pomoč... (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4704 (4049) | Vuli |
» | Problem s temperaturo - vodno hlajenjeOddelek: Navijanje | 1436 (1254) | strumf666 |
» | Hladilnik za XeonOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1160 (916) | 0x0FF |
» | [H2O Hlajenje] Grozno veliko algOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2109 (1592) | SebaR |
» | Katere cevi priporočateOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3248 (2725) | burkiburke |